KINFO: VS: ATK-kurssi ensimmäisen vuoden biokemisteille

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
Su Syys 22 11:00:21 EEST 2013


Hei,

Huomenna alkavalla ATK-kurssilla on tilaa vielä muutamille opiskelijoille, joten jos vanhempia opiskelijoita kiinnostaa kurssille osallistuminen, niin voitte nyt ilmoittautua minulle (veviku at utu.fi).


terveisin
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo
________________________________________
Lähettäjä: Venla Kumpulainen
Lähetetty: 17. syyskuuta 2013 20:17
Vastaanottaja: kinfo at utu.fi
Aihe: VS: KINFO: ATK-kurssi ensimmäisen vuoden biokemisteille

ATK-kurssista vielä...

Kuulin juuri, että suurella osalla ensimmäisen vuoden opiskelijoista on tentti juuri tuolloin, kun ATK-kurssin pitäisi alkaa, joten ajattelin, että aikaa voitaisiin siirtää. Eli ATK-kurssin ensimmäinen kerta pidetäänkin samana päivänä kuin alunperikin eli maanantaina 23.9., mutta kellonajaksi siirretään klo 16-18. Muistakaa ilmoittautua, mikäli haluatte kurssille (veviku at utu.fi).

Kurssin seuraavat ajat sovitaan ensimmäisellä kerralla sen mukaan, miten pitäjällä ja osallistujille parhaiten sopii ja milloin atk-luokka on vapaana. Kurssi koostuu kaikkiaan noin kuudesta kerrasta.


terveisin
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo
________________________________________
Lähettäjä: Venla Kumpulainen
Lähetetty: 17. syyskuuta 2013 13:45
Vastaanottaja: kinfo at utu.fi
Aihe: KINFO: ATK-kurssi ensimmäisen vuoden biokemisteille

ATK-kurssi ensimmäisen vuoden biokemisteille

TYK ry järjestää ensimmäisen vuoden biokemian opiskelijoille lyhyen ATK-kurssin, jonka tarkoituksena on opettaa biokemian opiskelussa vaadittavien tietokoneohjelmien käyttöä. Esimerkiksi työselostuksia laatiessa Excelin, Wordin ja Originin käyttäminen on lähes välttämätöntä. Mikäli koet, ettet osaa käyttää näitä tietokoneohjelmia kovinkaan hyvin, suosittelemme Sinua osallistumaan kurssille, sillä laboratoriotyökursseilla käytetään valitettavan vähän aikaa tietokoneohjelmien käyttämisen opetteluun.

Kurssista ei saa opintopisteitä ja sille osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä opiskelijoita ja etusija annetaan ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Kurssin ensimmäinen tapaamiskerta on maanantaina 23.9. klo 14-16 Arcanumin ATK-luokassa. Kurssille tulee ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen veviku at utu.fi ja ilmoittautuminen on sitova! Kurssille voi ilmoittautua 21.9. asti, mutta kannattaa toimia mahdollisimman pian, sillä kurssi saattaa tulla täyteen hyvinkin nopeasti.


terveisin
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo