KINFO: The Second Spotlight on Diagnostics - Evolving Applications

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
Pe Syys 13 11:18:48 EEST 2013


The Second Spotlight on Diagnostics – Evolving Applications
November 20-22, 2013, Mauno Koivisto Centre, Turku, Finland

Turun yliopiston Biotekniikan osasto ja Suomen molekyylilääketieteen instituutti (FIMM) järjestävät 20.-22.11.2013 The Second Spotlight on Diagnostics – Evolving Applications -symposiumin Turussa. Tapahtuma on jatkoa viime syksynä järjestetylle suuren suosion saavuttaneelle 20-vuotisjuhlaseminaarille.

Tämänvuotinen symposium esittelee monipuolisesti kehitteillä olevia sovelluksia diagnostiikan eri osa-alueilla. Valokiilassa ovat erityisesti syövän, infektiotautien sekä sydän- ja verisuonitautien diagnostiikkaan sekä henkilökohtaiseen lääketieteeseen ja vierihoitoon liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Opiskelijoilta ja tutkijoilta toivotaan aktiivista osallistumista posterinäyttelyyn. Kokouksen yhteydessä järjestetään myös CV-klinikka; lisätietoa päivitetään kokouksen nettisivuille. Symposium on samalla osa DIA-NET tohtoriohjelman vuosittaista Biotechnology in Health and Disease -kurssia (BTEK1034), ja opiskelijat voivat saada aktiivisesta osallistumisesta opintopisteen. Kokouksen yhteydessä järjestetään myös monipuolinen kaupallinen näyttely, jossa on mahdollisuus tutustua alan yrityksiin ja viimeisimpiin tuotteisiin.

Kokouksen ohjelman saat helpoimmin ulottuvillesi lataamalla kokouksen sovelluksen älypuhelimeesi osoitteessa http://sod.aurexel.com/. Samalla voit myös ilmoittautua ja lähettää abstraktisi.
Vastaavat tiedot löytyvät myös osoitteesta http://www3.utu.fi/alumni/yhdistykset/biotekalumnit/Tapahtumat.html.

Lähetäthän abstraktisi pe 25.10. mennessä. Rekisteröinti päättyy ma 11.11.

Tervetuloa!

Suunnittelutiimin puolesta
Ystävällisin terveisin,

Mari Peltola



viestin välitti
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo