KINFO: Haalaritoimikunta vol. 2

Ville Eskonen vijues at utu.fi
Mon Syys 9 20:02:07 EEST 2013


Terve,

kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneet hankkimaan haalarinsa ilmaiseksi, haalaritoimikunnan seuraava kokoontuminen on perjantaina 13.09. klo 12.00 Arcanumin aulassa (vaikka onkin perjantai 13. päivä....). Viime kerralla paikalla oli YKSI henkilö, joten odotan hieman enemmän perjantain tapaamiselta.

Tarkoituksena on siis kerätä mainoksia haalareihin, joita olette jo käyneet oman tuutorinne kanssa sovittamassa. Mainostilaa myydään kahdessa eri koossa: iso mainos 600e ja pieni mainos 350e. Mitä enemmän mainoksia saatte haalareihinne kerättyä, sitä halvemmat niistä tulevat. ja kuten jo viimeksi sanoin, jos saat hankittua mainoksen haalareihin, saat haalarit täysin ilmaiseksi itsellesi eli varausmaksunkin saat takaisin. Hyvin yksinkertaista!

Valmiita suhteita yrityksiin ei tarvitse olla, voi myös soitella muihin paikkoihin ja aktivoitua oman vuosikurssisi hyväksi. Jos tämäkin aika on sinulle huono, mutta haluaisit kuitenkin mukaan ja unohdit viimeksi ilmoittautua, laita mulle sähköpostia ja kerro halukkuudestasi mainosten keräämiseen.

Nähdään perjantaina!
Ville Eskonen
tekstiilivastaava, TYK ry hallitus
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20130909/f25a04b9/attachment.html