KINFO: Työpaikkailmoitus kausityöntekijöille

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
Ke toukokuu 29 07:41:28 EEST 2013


Eurofins Scientific on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja. Sen liike-vaihto (2012) on yli 1mrd €. Eurofins Scientificillä on 170 laboratoriota 35 eri maassa, ja sen henkilöstön määrä on noin 13 000. 

Eurofins on merkittävin maatalous-, elintarvike- ja ympäristösektorin laboratorio-palveluiden tuottaja Suomessa. Laboratoriotoimintomme Suomessa on keskitetty kolmelle eri paikkakunnalle ja  palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Yhtiön tämänhetkinen (v. 2012) liikevaihto on noin 9,2 M€.


Etsimme nyt Raision yksikkömme viljalaboratorioon määrä-aikaisiin noin 1,5-2,5 kuukautta kestäviin työsuhteisiin 

laborantteja tai muun soveltuvan koulutustaustan omaavia henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta laboratoriotyöstä.

Työtehtäviin kuuluu mallasohrien, leipäviljojen ja öljykasvien analysointia sekä näytteiden ja tulosten kirjaamista laboratoriomme tietojärjestelmiin. Osa työstä voi olla ilta- tai viikonlopputyötä. Myös osa-aikaiset työsuhteet (työskentely esim. opintojen ohella) ovat mahdollisia.

Työ edellyttää ahkeruutta, huolellisuutta ja hyvää yhteistyö-kykyä. Työsuhteet alkavat viljojen puintien aikaan elo-syyskuussa 2013.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan ensi tilassa yhteyttä viljalaboratoriomme päällikköön Riina Karlssoniin, sähkö-postiosoitteella RiinaKarlsson at Eurofins.fi. Liitä viestiisi lyhyt hakemus sekä ansioluettelosi.



viestin välitti
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo