KINFO: Työpaikkailmoitus - Piiloset

Milla Kumin milla.kumin at utu.fi
Mon Tammi 7 20:40:55 EET 2013


PIILOSET on optisen alan täyden palvelun valmistaja ja tukkuliike. Olemme ainoa kotimainen piilolinssien hoitonesteiden ja yksilöllisten silmälasilinssien valmistaja. Muita tärkeitä tuotteitamme ovat piilolinssit, silmälasikehykset sekä optisen alan laitteet. Kotimaan myynnin lisäksi viemme tuotteitamme n. 30 maahan. Piiloset työllistää Liedossa reilut 45 henkilöä. Tutustu meihin osoitteessa piiloset.fi. 

Etsimme reippaita ja tunnollisia sesonkityöntekijöitä PAKKAUSTEHTÄVIIN 

Haettavien henkilöiden tehtäviin kuuluvat erilaiset kemian tuotannon pakkaustehtävät. Valittavien henkilöiden tulee olla käytännönläheisiä, järjestelmällisiä ja huolellisia, sillä hoitonestetuotanto on ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmien alaista toimintaa. Suomenkielen taito on välttämätön. Piilosetin tehdas sijaitsee Liedossa Tuulissuon teollisuusalueella, joten oma kulkuväline on tarpeen työmatkoja varten. Sesonkityöt käsittävät erilaisia pakkausprojekteja, joissa työtä on tarjolla vaihtelevien pituisissa jaksoissa (muutamista tunneista muutamiin päiviin kerrallaan) pääasiassa tammi-helmikuun 2013 aikana, mutta myös myöhemmin keväällä. Hoitonestetuotanto toimii kolmessa vuorossa, mutta sesonkityöajankohdat ovat pääasiassa päivä- tai iltapainotteisia. Emme valitettavasti ehdi vastata tiedusteluihin. 
Lyhyet ja ytimekkäät sähköpostihakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 9.1.2013 osoitteeseen info at piiloset.fi.

-------------------------------------------------------------------------------------

Viestin välitti
Milla Kumin
Tiedotusvastaava, TYK ry