KINFO: Pikkujouluilmo auki vielä viikon!

Raili Kronström raili.kronstrom at utu.fi
Mon Joulu 3 10:45:27 EET 2012


Kukkuu!

Pikkujoulujen ilmoittautuminen on auki vielä tämän viikon! Ilmoittatuminen päättyy 5.12, sähköposti-ilmo (amnuor at utu.fi) kuitenkin vasta 7.12 eli nyt vielä reippaasti toimistolle ilmoittautumaan! 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oletko jäsen vai et, eritysiruokavaliot ja haluatko holillisen vai holittoman vaihtoehdon. Hintaa tälle lystille tulee 10e (ei-jäsenet 12e, holiton 8e), joka maksetaan paikan päällä käteisellä. Saavu siis paikalle ajoissa (viimeistään klo 17.30). Muistathan että ilmoittautuminen on sitova.

TYK ry:n pikkujoulun pidetään 12.12. Tivolilla klo 18.00. 
Tarjolla on puuroa, glögiä, torttua, piparia, jouluista tunnelmaa, hyvää seuraa ja muutama yllätys! Joulupukki saapuu myös paikalle, joten tuothan mukanasi noin 2 euron arvoisen pikkupaketin.

Virallisina jatkoina toimivat Palapelibileet Lynissä. Kuitenkin pukukoodi pikkujouluihin on siisti, juhlava. Jos siis haluat lähteä bilettämään haalareissa, voit vaihtaa asua ennen baariin lähtöä ja jättää vaihtovaatteesi Tivolille. Toimitamme ne seuraavana päivänä toimistolle. Isoa vaatekassia ei siis tarvi kantaa mukana baariin :)

Pikkujouluterveisin,
Raili ja Anu


ps. Eventin löydät täältä: http://www.facebook.com/events/507800775905759/