KINFO: Fyken harjoitustöiden selkkareita noudettavana

Milla Kumin milla.kumin at utu.fi
Ke Nov 14 13:32:02 EET 2012


Hei kaikille!

Fysikaalisen kemian harjoitustyöt ovat nyt poistuneet kemian opetusohjelmasta, ja tilalle ovat tulleet uudet aineopintojen harjoitustyöt. Opetuslabran FYKEn assistenttihuone siirtyy muuhun käyttöön, ja loppusiivouksen yhteydessä tulemme hävittämään huoneeseen varastoituja yli 2 vuotta vanhoja työselostuksia.

Mikäli olet suorittanut Fysikaalisen kemian harjoitustyöt vuonna 2010 tai aiemmin, ja haluat saada vanhat työselostuksesi takaisin, voit tulla hakemaan ne opetuslaboratoriosta tämän viikon aikana (viikko 46, 12.-16.11.2012) laboratorion aukioloaikoina. FYKEn assistenttihuone pidetään lukossa, mutta selostuksia voi kysellä aineopintojen harjoitustöitä ohjaavilta opettajilta (päivystys opetuslabran orgaanisen kemian assistenttihuoneessa). Jos et pääse tällä viikolla paikalle, niin laitamme pyynnöstä selkkarisi syrjään odottamaan (onnistuu esim. emailaamalla allekirjoittaneelle tai muille FYKEn töitä ohjanneille opettajille). Selkkareita löytyy n. 10 vuoden ajalta.

Huom! Arkistointisäännösten vuoksi meidän tulee säilyttää työselostuksia vähintään 2 vuoden ajan, joten SL-2011 tai -2012 työnsä tehneet eivät voi vielä hakea selostuksiaan takaisin.

Syysterveisin,
Henri

--
Henri Kivelä
Yliopisto-opettaja, FT
Materiaalikemian ja kemiallisen analyysin laboratorio
Kemian laitos
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Turun yliopisto
hemiki at utu.fi

----------------------------------------------------------------------------------

Viestin välitti
Milla Kumin
Tiedotusvastaava, TYK ry