KINFO: Bioptima hakee gradutekijää

Milla Kumin milla.kumin at utu.fi
Ke Marras 24 00:19:40 EEST 2012


Bioptima on 2011 perustettu teknologiayritys, joka edistää tehokasta ja kestävän kehityksen mukaista biotaloutta. Bioptima tarjoaa laskennallisia ratkaisuja bioprosessien suunnitteluun ja optimointiin. Bioptiman ohjelmisto- ja palveluratkaisuissa hyödynnetään mm. matemaattista mallinnusta ja bioinformatiikkaa, joilla lisätään tietämystä prosessien käyttäytymisestä ja tehostetaan niiden toimintaa. Bioptima kehittää myös omaa teknologiaansa uudenlaisten teollisten bioprosessien luomiseksi.

Prosessikehittäjä (diplomityö-/gradupaikka)

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti bioprosessien puhdistusvaiheen (downstream) suunnittelu. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä fermentoinnin ja tuotannon suunnittelijoiden kanssa. Ymmärrät eri tuotteiden asettamat vaatimukset puhdistukselle sekä prosessien skaalaukseen liittyvän problematiikan. Olet tutustunut matemaattisen mallintamisen mahdollisuuksiin puhdistusvaiheen suunnittelussa.

Kommunikointitaitosi ovat hyvät sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet innokas, yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen. Tiedät, että paras lopputulos syntyy aktiivisessa yhteistyössä ihmisten kanssa. Haluat kehittyä työssäsi hyväksi, jopa erinomaiseksi. Sinua kiinnostaa kansainvälinen toiminta ja olet valmis lopputyösi puitteissa työskentelemään jakson ulkomailla.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia paljon ja päästä mukaan yrittäjähenkiseen tiimiin, jolla on tavoitteet korkealla. Opit monipuolisesti mm. bioteollisuuden kansainvälisestä toimintaympäristöstä sekä eri alojen osaajien yhteistyön merkityksestä. Saat vastuuta, vaikutusmahdollisuuksia ja 100% tuen työhösi. Autamme parhaamme mukaan tavoitteittesi saavuttamisessa - ja palkitsemme onnistumisesta.

Projekti alkaa sopimuksen mukaan talvella tai keväällä 2013. Tavoitteemme on, että lopputyön jälkeen kehityt yrityksemme avainhenkilöksi, prosessikehityksen moniottelijaksi.

Lähetä hakemuksesi, opintorekisteriotteesi ja ansioluettelosi 16.11.2012 klo 16:00 mennessä osoitteeseen tommi.aho at bioptima.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tommi Aho, puh. 040-1981 304 / tommi.aho at bioptima.fi. Toimimme Tampereella, sopimuksen mukaan työskentely myös muualla on mahdollista. Lisätietoja myös osoitteessa http://www.bioptima.fi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Viestin välitti
Milla Kumin
Tiedotusvastaava, TYK ry