KINFO: Muistutus Pilttisitseistä - LUE!

Raili Kronström raili.kronstrom at utu.fi
Ti Marras 9 18:09:50 EEST 2012


Huomenna sitsataan!
Pilttisitsit 2012 HUOMENNA keskiviikkona 10.10 KLO 18 Uusiksella (Kirkkotie 6,keltainen puutalo YTHS:ää vastapäätä, Ekotorin vieressä).Olkaa ajoissa paikalla, jotta ehditte suorittaa SITSIMAKSUN ennen sitsien alkua. Sitsithän kustantavat jäseniltä 12€ (ei-jäsen 14€, holiton 10€), yritä varata tasaraha mukaan.

Koska pukukoodista on tullut hieman kyselyjä, otetaan nyt pieni viimehetken kertaus kaikille siitä mitä siistillä smart casualilla haetaan. Myönnän, määritelmä smart casualille on hankala, mutta toivottavasti allaolevista ohjeista on hieman apua.

Smart casual viestittää sitä, että pukeutuminen on rennompaa kuin juhlatilaisuudessa, mutta toisaalta arkivaatetusta tyylikkäämpää. Huomisissa meiningeissä tarkoitus on pukeutua juhlavasti, mutta jättää kuitenkin ne parhaimmat puvut kaappiin.

Miehet: Kauluspaita, pikkutakki, nahkakengät ja yhdistelmään sopivat housut ovat hyvä valinta. Ei siis niitä nuhjaantuneita farkkuja jalkaan mutta ne parhaimmat puvunhousutkaan eivät ole pakollinen valinta.

Naiset: Siisti ’’sitsimekko’’, ei iltapukua, ei housuja. ’’Vanhojen’’ etikettisääntöjen (joita akateemisissa juhlissa noudatetaan) mukaan olkapäät pitää olla peitettynä (esim. hartiahuivi) niin kauan että pääruoka on nautittu. Mekon helman pitäisi mielellään olla polvien yli. Jos kaapista ei nyt millään sopivaa mekko löydy, niin esimerkiksi hame ja jakku tai hame ja paitapusero käyvät hyvin.

Älkää piltit kuitenkaan ottako liika paineita siitä mitä päällenne pistätte, pääpaino huomenna kuitenkin on sitsaamisessa, ei pukeutumiskoodien syynäämisessä. :) 

Sitsiterveisin,
Raili Kronström (vpj., tapahtumat)
ps. Vielä kerran, olkaa ajoissa paikalla!

pps. Myös varasijoille jääneet pääsevät mukaan! - JEE