KINFO: Tärkeää informaatiota etenkin elintarvikekemian opiskelijoille
Anu Nuora
amnuor at utu.fi
Mon Marras 1 11:18:12 EEST 2012
Elintarvikekemian graduseminaari ja Postgraduate Research Seminars in Food Sciences
Ensi viikon maanantaina (8.10 klo 14.15-15 ETK käsikirjasto) alkaa FOOD1022 Elintarvikekemian graduseminaari 1 op. Kurssi on tarkoitettu kaikille graduaan / erikoistyötään tekeville. Seuraavat seminaarit 8.10, 5.11, 10.12 (jatkuu kevätlukukaudella).
Opintopisteen suorittamiseksi vaaditaan aktiivinen läsnäolo viidessä seminaarissa (joista yhdessä suullinen esitys).
Tarkoitus on tarjota ja saada vertaistukea gradun tekoon ja selvittää yhdessä mahdollisia ongelmakohtia. Käymme myös läpi jo valmistuneita graduja. Pyrimme siis auttamaan gradun valmistumisessa ja tekemään projektista "vain gradun kokoinen".
Tervetuloa!
Kaisa Linderborg
FT, yliopisto-opettaja
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oletko kandivaiheessa ja pohdit mille linjalle suuntautuisit vai onko gradu pikkuhiljaa ajankohtainen ja haluaisit tietää millaista tutkimusta elintarvikekemian laitoksella tehdään?
Tule kuuntelemaan tänään jatkuvaa FOOD2104 Postgraduate Research Seminars in Food Sciences ARC3 klo 14.15 (ks aiheet alla). Tässä seminaarissa laitoksen jatko-opiskelijat ja henkilökunta esittelevät omia tutkimustuloksiaan. Viiden seminaarikerran seuraamisesta saa perustutkinto-opiskelija yhden opintopisteen syventäviin vaihtoehtoisiin elintarvikekemian opintoihin. Tämä on hyvä kurssi esim. erikoistyöaiheen valintaan silmälläpitäen. Tänään laitos tarjoaa kahvit
Postgraduate seminar today at 14.15 Arc3.
We shall hear the following presentations:
Baoru Yang: Study on effects of sea buckthorn juice and L-quebrachitol on diabetic (db/db) mice: Results and future plan
Qing Miao: Research on effect of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides) juice on cerebrovascular structures in diabetic mice
Viestin välitti Anu