KINFO: TYK ry ja Åbo Akademin Kemistklubben yhdessä esittävät: Olympialaiset ja Sitsit 5.10.

Milla Suominen milsuo at utu.fi
To Syys 13 12:39:32 EEST 2012


Hejsan,

jo pitkään TYK ry on yrittänyt saada aikaiseksi yhteistapahtuman Åbo Akademin kemian tekniikan opiskelijoiden ainejärjestön Kemistklubbenin kanssa. Tänä syksynä tapahtuma on vihdoin todellinen!

Lokakuun 5. päivä järjestämme yhteiset Olympialaiset Arcanumin takana. Ohjelma alkaa klo 14:30 joukkueiden ilmoittautumisella, ja itse olympialajit pääsevät vauhtiin klo 15:00 alkaen. Kerää siis ympärillesi 3-5 hengen joukkue ja lähde rohkeasti kokeilemaan hauskoja olympialajeja - osallistuminen on täysin ilmaista! Jos et joukkuetta saisikaan kasaan, olet silti erittäin tervetullut viihtymään Arcanumin nurmikentille ja kannustamaan olympiajoukkueita uskomattomiin suorituksiin. TYK ry:n grilli laitetaan kuumaksi; muistathan ottaa omat eväät mukaan!

Päivän ohjelma jatkuu iltajuhlalla eli tutummin sitseillä. Sitsit kustantavat 12 € sisältäen perussitsipaketin ja upean haalarimerkin. Ilmoittautuminen sitseille alkaa keskiviikkona 19.9. klo 12:00 TYK ry:n Toimistolla. Lisäinfoa sitseistä saat ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan, että paikkoja sitseille on VAIN 35, joten ole nopea!

Eventti myös Facebookissa: http://www.facebook.com/events/159114007545934/

Torstaiterveisin
Milla Suominen
TYK ry, puheenjohtaja