KINFO: Kastajaiset 2012

Jouni Kujala jotakuj at utu.fi
Pe Elo 31 21:38:16 EEST 2012


Kastajaiset on Turun yliopiston kemian, biokemian ja biotekniikan DI-opiskelijoiden perinteinen initiaatioriitti. Kastajaisissa piltit jaetaan Arcanumin edessä ryhmiin ja lähetetään suorittamaan pääsääntöisesti yliopisto - Kauppatori -akselilla sijaitsevia mitä kummallisimpia rasteja. Kastajaiset alkavat klo. 16.00.

Kastajaisia varten kannattaa varata paljon rentoa ja hyvää mieltä, jotta oma tiimi tutustuu toisiinsa ja pärjää hyvin. Varsinainen kaste annetaan sitten rikospoliisien majalla Ruissalon Turilassa, jossa ohjelmaan kuuluu myös saunomista ja yhdessä hengailua. Parhaiten rasteilla menestynyt pilttijoukkue palkitaan, joten mukana kannattaa olla loppuun saakka! 

Vanhemmilla opiskelijoilla on mahdollisuus saunoa jääräsaunassa klo. 18-22 välisenä aikana, jonka jälkeen saunan ovet aukeavat pilttien ja tuutoreiden käyttöön.

Ruissaloon pääsee Kauppatorilta lähtevällä paikallisliikenteen linjalla numero 8. Busseja torilta lähtee klo. 20:30 ja 21:30 ja matka maksaa 2,5 €. Jatkopaikalta järjestetään yhteiskuljetus takaisin Turkuun, joka kustantaa matkaajille 3 euron verran. Varaa siis mukaasi käteistä ja asioinnin nopeuttamiseksi tasa-raha!


Jouni Kujala
jotakuj at utu.fi