KINFO: Toimiston yleisestä siisteydestä

Raili Kronström raili.kronstrom at utu.fi
Mon Elo 20 19:39:24 EEST 2012


Tervehdys jäsenistö! 

Toimisto on nyt kuurattu hallituksen toimesta lattiasta kattoon (ihan kirjaimellisesti!). Jotta välttyisimme tulevaisuudessa yhtä rankoilta pesuainehuuruilta, mustelmaisilta polvilta sekä neljältä jätesäkilliseltä roinaa, toivoisimme, että jäsenistö kiinnittäisi myös hieman huomiota Toimiston yleiseen siisteyteen.
 
1. Hallitus ei ole äitisi, eikä täten ehdoin tahdoin halua siivota jälkiäsi. Käytä roskiksia. 

2. Toimisto ei ole jäsenistön yleinen häkkikellari, eikä ideana siis ole säilyttää jäsenistön henkilökohtaisia tavaroita Toimistolla. Tämä ihan jo siitäkin syystä, että aika-ajoin tehtävien siivousten lomassa emme voi tietää onko se hyllystä löytyvä hiuslakkapullo juuri se sinun välttämättömyystavarasi vai vain puolitiessä roskikseen kävelevä hylätty puteli. Poikkeus sääntöön löytyy tämän viestin alta.

3. Mikäli joidenkin etkojen, jatkojen tai jotkujen aikana lattialle kaatuu juomia tai vaikkapa vain krapulaisen aamukahvit, ole hyvä ja siivoa ne. Keskiviikosta (22.8) alkaen Toimiston vessasta löytyyy siivousämpäri, joka sisältää rättejä ja pesuaineita. 

4. Yritetään saada myös ne purukumit sinne roskiksen sisään, ei viereen. Jos näyttää pahasti siltä ettei hallitus ole saanut roskiksia tyhjennettyä, niin asiasta voi ilmoittaa tai viedä roskat vaikka ihan omin kätösin ulos.

5. Kahvinkeittäjät; Yritetään pitää jääkaapin päällinen puhtaana, eikä läikytetä kahvinurkkaukseen vuoronperään kahvia ja kahvinpuruja. Tomistolta löytyy siivousvälineitä (myös imuri), jos käy vahinko.

Näiden ilmiselvien asioiden jälkeen vielä ripaus jotakin uutta: TOIMISTOLLE EI OLE ASIAA KENGÄT JALASSA - etenkin kun taas suuntaamme kalenterissa kurakelejä päin! Tomiston ovelta löytyy punainen ämpäri johon voitte tuodat omat villasukkanne, mikäli sellaisia tahdotte toimistolla ollessanne käyttää (tässä siis poikkeus kohtaan 2).

Ja sitten vielä kahvikupeista. Kahvikuppitelineestä on taas poistettu läjä nimettömiä kuppeja. Mikäli rakas kuppisi on kateissa, käy vilkaisemassa poistosaalista Toimiston vessassa. Jos haluat kuppisi pysyvän telineessä, kirjoita pohjaan nimesi! Poistetut kupit löytyvät hallituksen hellästä huomasta SYYSKUUN LOPPUUN saakka, sen jälkeen koko läjä siirretään roskalavan puolelle.

Tämä koko litania nyt siis puhtaasti jäsenistön oman viihtyvyyden takaamiseksi. Toimistolla saa edelleen bilettää, nukkua ja viettää vapaa-aikaansa, mutta koska hallituksella ei ole (vielä) varaa kustantaa 24h siivouspalvelua, toivomme, että jäsenistökin kiinnittää huomiota Toimiston yleiseen viihtyvyyteen. Teidän iloksenne Toimistolle on myös kesän aikana tuotu uusia huonekaluja ja vastavuoroisesti niitä resuisimpia on nurkista poistettu. 

Hauskaa ja leppoisaa syksyä (kohta se alkaa!) kaikille, Toimistolla törmäillään!

Terveisin,
Raili Kronström (vpj. + hyvinvointi)