KINFO: FOOD3836 Hyöty- ja/tai haittamikrobit elintarvikkeissa

Milla Kumin milla.kumin at utu.fi
To Apr 26 13:30:50 EEST 2012


FOOD3836 Hyöty- ja/tai haittamikrobit elintarvikkeissa

Professori Martin Adams
Professor of Food Microbiology
Department of Microbial and Cellular Sciences
University of Surrey, Guildford, Surrey

Elintarvikemikrobiologian professori Martin Adams Surreyn yliopistosta tulee luennoimaan
elintarvikkeiden hyöty- ja haittamikrobeista toukokuun alussa. Kurssilla käsitellään
elintarvikkeissa esiintyviä hyöty- ja haittamikrobeja ja miten niiden elinolosuhteita voidaan
säädellä elintarviketeknologisin keinoin esimerkiksi muuttamalla elintarvikkeen kemiallista
koostumusta. Kurssi koostuu luennoista, ryhmätöistä ja yksin tehtävistä kotitehtävistä.
Kurssiin liittyvät luennot pidetään ARC2-luentosalissa ke 2.5. klo 12–16, to 3.5. klo 10–14 ja
pe 4.5. klo 9–12.
Ilmoittautumiset sähköpostilla rainer.huopalahti at utu.fi mahdollisimman pian.

----------------------------------------------------------------------------------------

Viestin välitti
Milla Kumin
Tiedotusvastaava, TYK ry