KINFO: Purukumien arvioinnit jatkuvat

Milla Kumin milla.kumin at utu.fi
Ti Maalis 27 13:43:08 EEST 2012


Hei!

Purukumien arvioinnit jatkuvat!

Nyt lähtevät käyntiin näillä näkymin viimeiset purukumien kuluttajatestaukset, ja toivoisimme saavamme sinut mukaan vielä tähän kevään arviointiloppukiriimme. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, jotta voit osallistua arviointeihin.

Arviointeja järjestetään Turun yliopiston Biokemian ja elintarvikekemian laitoksella, Arcanumissa (Vatselankatu 2) aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa (2. krs) seuraavina päivinä: pe 30.3., ke 4.4., ti 17.4. ja pe 20.4. Olet tervetullut osallistumaan vaikka jokaisena päivänä. Arviointiaikoja on puolen tunnin välein klo: 8.30-15.30 (ei klo: 11.00, eikä 30.3. klo: 11.30).

Jos Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs) sijainti on sinulle parempi, siellä on mahdollisuus purukumien arviointiin ke 28.3., ke 4.4., ke 11.4., pe 13.4., ma 16.4., ti 17.4. ja pe 20.4. Arviointiaikoja on tunnin välein klo: 8.30-15.30 (ei 11.30).

 Ilmoittautumiset osoitteeseen fff-flavor at utu.fi. Mainitse osallistumisen yhteydessä arviointipäivä(t), johon/joihin haluat osallistua sekä kaikki sinulle sopivat arviointiajat. Kerro myös, osallistutko FFF:n vai Arcanumin arviointiin.

Keväisin terveisin,
Sari Puputti ja muu fff-flavor-tiimi
fff-flavor at utu.fi