KINFO: Lisätietoa Kuohareista, jatkoista ja tanssikurssista

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Su Maalis 25 17:26:06 EEST 2012


HipHei!

Kuohuviinitanssiaisten ilmoittautuminen on vielä viikon käynnissä! Sähköposti ilmoittautuminen loppuu 1.4. mutta toimistolla voit ilmoittautua vielä maanantaina 2.4.!

Tanssiaisia varten ollaan järjestämässä tanssikurssia tiistaina 10.4. klo 18.30 Arcanumin aulassa. Venla Tyystjärvi on luvannut opastaa kaikkia halukkaita peruslavatanssien saloihin, joten valssit ja muut tulevat varmasti tutuiksi. Tanssikurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, kunhan vain ilmestyt paikalle!

Salainen jatkopaikka on myös saatu selville! Virallisena jatkopaikkana toimii Börs, jonne kaikilla juhlijoilla on ilmainen sisäänpääsy.

Seuraavana aamuna järjestetään kemistien toimistolla vapaamuotoinen sillis/brunssi noin klo 11 alkaen. Ideana on nauttia krapulasta yhdessä eli omat eväät mukaan ja sään salliessa grillataan!

Loppuun vielä uusintana Kuohuviinitanssiaisten infopläjäys sekä ilmoittautumisohjeet. Liitteistä löytyy illan menu. Jos herää kysymyksiä liittyen kuohareihin, niitä saa lähettää sähköpostiosoitteeseen amnuor at utu.fi.

"Tänä keväänä Kuohareita tanssitaan Assarin Ullakolla perjantaina 13.4. klo 18.00. Tilaisuus on perinteisiä vuosijuhlia vapaamuotoisempi ja pukukoodinakin on miehillä tumma puku ja naisilla cocktail-asu. Ei siis tarvitse lähteä ostamaan pitkää iltapukua, jos sellaista ei jo omista. Ohjelmakin on perinteisiä vuosijuhlia vapaamuotoisempi, jotain sitsien ja vuosijuhlan väliltä. Tanssia kuitenkin on tiedossa!

Illalliskortin hinta on jäsenille 23 € ja ei-jäsenille 28 € sisältäen alkumaljan, runsaan noutopöydän, ruokajuomat ja snapsit, jälkiruuan + kahvi/tee sekä BOOLIN!

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.3. ja ilmoittautua voit joko Kemistien toimistolla tai sähköpostitse osoitteeseen amnuor at utu.fi. Sähköpostilla ilmoittautuessasi illalliskortin maksaminen tapahtuu TYK ry:n tilille: Nordea FI4722051800135169 ja käytäthän maksaessasi viitenumeroa: 2134

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat, avecin ja toivomuksesi pöytäseurueesta ja oletko jäsen."

Tanssiaisterveisin,

Anu Nuora
tanssiaisvastaava
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on poistettu...
Nimi: MENU.docx
Tyyppi: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Koko: 10880 bytes
Kuvaus: MENU.docx
Url : https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20120325/8a38a0b5/attachment.bin