KINFO: Kuohuviinitanssiaiset 13.4.

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Ti Maalis 6 20:43:38 EET 2012


HEI!

Varsinaisia vuosijuhlia TYK ry viettää viiden vuoden välein (tasakymmenvuosia täytettäessä ja vuosikymmenten puoliväleissä). Niinä vuosina joina varsinaisia suurimittaisia ja prameita vuosijuhlia ei vietetä, järjestetään hieman pienemmän mittakaavan Kuohuviinitanssiaiset, tuttavallisemmin Kuoharit.

Tänä keväänä Kuohareita tanssitaan Assarin Ullakolla perjantaina 13.4. klo 18.00. Tilaisuus on perinteisiä vuosijuhlia vapaamuotoisempi ja pukukoodinakin on miehillä tumma puku ja naisilla cocktail-asu. Ei siis tarvitse lähteä ostamaan pitkää iltapukua, jos sellaista ei jo omista. Ohjelmakin on perinteisiä vuosijuhlia vapaamuotoisempi, jotain sitsien ja vuosijuhlan väliltä. Tanssia kuitenkin on tiedossa!

Illalliskortin hinta on jäsenille 23 € ja ei-jäsenille 28 € sisältäen alkumaljan, runsaan noutopöydän, ruokajuomat ja snapsit, jälkiruuan + kahvi/tee sekä boolia. Ilmoittautuminen alkaa maanataina 19.3. ja ilmoittautua voit joko Kemistien toimistolla tai sähköpostitse osoitteeseen amnuor at utu.fi. Sähköpostilla ilmoittautuessasi illalliskortin maksaminen tapahtuu TYK ry:n tilille: Nordea FI4722051800135169 ja käytäthän maksaessasi viitenumeroa: 2134

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat, avecin ja toivomuksesi pöytäseurueesta ja oletko jäsen.

Liitteenä illan menu.

Tanssiaisterveisin,

Anu Nuora
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on poistettu...
Nimi: MENU.docx
Tyyppi: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Koko: 10880 bytes
Kuvaus: MENU.docx
Url : https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20120306/65d615b9/attachment.bin