KINFO: Ensi vuoden hallituksen järjestäytymiskokous tänään 7.12. klo 18 Bremerissä

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Joulu 7 12:18:18 EET 2011


Hei,

TYK ry:n ensi vuoden hallitus järjestäytyy tänään keskiviikkona 7.12. klo 18:00 Bremerissä. Järjestäytymiskokouksessa mm. päätetään hallituksen jäsenien vastuualueet, mutta lisäksi nimitetään myös toimihenkilöitä tekemään pienempiä juttuja sekä auttamaan yleisesti hallituksen toiminnassa. 

Kaikkien edes hiukan ainejärjestötoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa siis ehdottomasti tulla paikalle ottamaan selvää, miten hallitus toimii ja haluaisiko kenties lähteä toimihenkilönä mukaan toimintaan. Kokemus tai sen puute ei ole este ja jokaisella toimialueella on hallituksessa vähintään yksi vastuuhenkilö, joten yksin ei tarvitse puurtaa. Viime vuosina toimihenkilöitä on ollut mukana esimerkiksi bileiden ja peli-iltojen järjestämisessä, koulutuspoliittisina vastaavina ja oppimateriaalivastaavina, mutta mielikuvitusta voit käyttää vapaasti omien kiinnostuksien mukaan.

Voit miettiä jo valmiiksi, missä asioissa haluaisit auttaa, mutta voit myös kokouksessa kysellä, missä tarvitsemme apua ja minkälaisia tehtäviä olisi tarjolla. Toimihenkilöitä voidaan nimittää pitkin vuotta, eli heti ei tarvitse tehdä lopullista päätöstä. Mikäli et pääse tänään paikalle, minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Pahoitteluni, että viesti tulee hieman myöhään.

Terveisin,
Milla Suominen, TYK ry:n vuoden 2012 pj