KINFO: Ura- ja koulutuskysely matemaattis-luonnontieteellisen alan opiskelijoille

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Nov 30 13:13:22 EET 2011


Hyvä opiskelija, 

Tervetuloa vuosittaiseen matemaattis-luonnontieteellisen alan opiskelijoille suunnattuun opiskelijatutkimukseen “trendence Graduate Barometer Europe (GBE) 2012”. Tutkimus tehdään internetissä ja sen täyttäminen käy helposti ja nopeasti.

Otamme yli 1000 muun korkeakoulun ohella osaa trendence Graduate Barometer -tutkimukseen, Euroopan suurimpaan ura- ja koulutuskyselyyn. Tutkimuksessa pyydetään arvioimaan muun muassa sitä, kuinka tyytyväinen olet opintoihisi ja mitä odotuksia sinulla on tulevaisuuden uraasi koskien. Tutkimus kerää yhteen opiskelijoiden mielipiteitä ympäri Eurooppaa sekä arvioi eroja ja yhtäläisyyksiä eri maiden välillä.  

Osallistuaksesi tutkimukseen, klikkaa linkkiä:  www.trendence-gradbarometer.eu

Vastattuasi kyselyyn sinun on mahdollista verrata vastauksiasi Euroopan opiskelijoiden keskiarvoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa jokin seuraavista rahapalkinnoista, jotka arvotaan ensi keväänä:

* 2 x € 1000

* 5 x € 500


Kysely toteutetaan yhdessä trendence Institutin kanssa. Vakuutamme, että vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti, tietosuojalain määrittelemällä tavalla. 

Ystävällisin terveisin,
trendence Institut
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta

***

Viestin välitti
Milla Suominen
Tiedotusvastaava, TYK ry