KINFO: TYKKI 3/2011 nyt haettavissa!!

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Marras 12 14:31:20 EEST 2011


Syksyinen tervehdys!

Tänään on koittanut se päivä, jota kaikki ovat odottaneet kuin orgaanikko, joka odottaa pitkän synteesin onnistumista: vuoden kolmas painos TYKKI-lehdestä on vihdoin tullut painosta teidän viihdykkeeksenne!

Kipaisepas siis nopsaan hakemaan oma uunituore painoksesi TYK ry:n ilmoitustaulun alta, mikäli olet kiinnostunut vakoilemaan uudet piltit, tietämään, mitä Rocky ja Skully ovat tällä kertaa testanneet, tai palat halusta tietää, joko kemistit ovat kesäkunnossa. Nämä painokset viedään aina käsistä, joten älä aikaile!

Vuoden viimeisen (ja samalla meikäläisen viimeisen päätoimittaman) painoksen DEADLINE ON SUNNUNTAINA 20. MARRASKUUTA (tuttuun tapaan klo 23:59). Sähköpostini on vieläkin vanha tuttu milsuo at utu.fi, ja edelleenkin odottelen, että se räjähtäisi uusista hienoista jutuista/kuvista/mistä vaan.

Ystävällisin terveisin
Milla Suominen
Tykin pääpainajainen

P.S. Mikäli innostusta löytyy edes pikkuhippusen (tai saa sitä olla ison sylillisenkin verran) jättää oma merkkinsä TYK ry:n hienoon ja pitkään historiaan Tykin päätoimittajana, ota rohkeasti yhteyttä minuun tai hallitukseen (kemistit at lists.utu.fi), niin saatat päästä toteuttamaan itseäsi ensi vuonna päätoimittajan "siroissa" kolmeysin saappaissa. Vaikka luulet muuta, tämä homaa kuitenkin antaa paljon enemmän kuin se ottaa, etkä varmasti unohdu ikinä!