KINFO: Infotilaisuus TYYn edustajistovaaleista 21.9.

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Syys 14 08:08:29 EEST 2011


Tervehdys!

TYYn syksyn 2011 edustajistovaalit lähestyvät pikavauhtia ja ehdokkaiden etsintä ja ainejärjestöjen infoaminen on hyvä saada alulle. Niinpä kutsumme kaikki kiinnostuneet Hybridiaani-ryhmän pitämään edarivaali-infoon 21.9 klo 16.00 LT1 XXII:ssä. TYYn edustajisto käyttää ylioppilaskunnan ylintä päätäntävaltaa, ja Hybridiaani on matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan sitoutumaton vaaliliitto. Tulkaa siis kuuntelemaan miten saatte äänenne kuuluviin ja varmistamaan ainejärjestönne paikka edustajistossa! Liitteinä vaaleihin liittyvät lomakkeet ja ohjeet, joihin on hyvä tutustua.

Tässä tärkeitä päivämääriä:

*20.9. keskusvaalilautakunta varmistaa vaaliluettelon, josta käy ilmi kaikki äänestys- sekä ehdokasoikeudelliset.
*3.10. vaalien ehdokasasettelu päättyy kello 12.00, jolloin kaikki vaaleihin, ehdokkaisiin, vaaliliittoihin ja vaalirenkaisiin liittyvät dokumentit on oltava toimitettuina TYYn kansliaan. Aikaisemminkin saa toki niitä jo tuoda.
*6.10. Vaalien ehdokasasettelu lyödään virallisesti lukkoon.
*24.-25.10. ennakkoäänestys, joka on tänä vuonna vain sähköinen. (ks. tarkemmat ajat vaalikuulutuksesta)
*1.-2.11. varsinaiset vaalipäivät, jolloin sähköisen äänestyksen lisäksi äänestää voi Mikrolla, Kauppakorkeakoululla, Luonnontieteiden talo I:ssä, Sirkkalan kasarmilla ja Educariumilla.(ks. tarkemmat ajat vaalikuulutuksesta).
*2.11. kello 16.00 eteenpäin keskusvaalilautakunta laskee ääniä.
*16.11. vaalien virallinen tulos julkistetaan

Vaaleihin liittyviä dokumentteja saa sekä TYYn kansliasta (ovesta sisälle, toisen oikealla olevan oven kohdalla on seinässä punainen lokerikko, ei siis tarvitse jonottaa tarranhakijoiden kanssa) sekä vaalien nettisivuilta osoitteesta www.tyy.fi/edustajistovaalit, josta ne ovat tulostettavissa.

Lauri Saastamoinen
Hybridiaanin vaaliasiamies
+358405722956
lposaa at utu.fi

***

Viestin välitti
Milla Suominen
TYK ry, tiedotusvastaava