KINFO: Muistutus rilli/krakasitseistä 10.3. Tivolilla

Jenna Tikkanen jktikk at utu.fi
Pe Helmi 25 17:43:53 EET 2011


Muistutuksena Rilli/krakasitseistä,

TYK, IVA ja Nucleus järjestävät jatkoa viime vuoden legendaarisille hattusitseille. Tällä kertaa teemana on rillt&  kravatit, joten nyt jokainen penkomaan vaatekaappien aarteita tai nikkaroimaan omia näkemyksiänne rilleistä ja/tai kravateista! Muuten asu vapaa.

Sitsit järjestetään TLKS:n Tivollilla (Uudenmaankatu 16, toinen krs.) torstaina 10.3. klo 19 alkaen. Ainejärjestöjen kiintiöt ovat rauenneet, joten TYKryläiset saavat taas ilmoittautua sitseille. Paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoitaudu siis nopeasti, sillä vain 60 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu osoitteessahttp://www.doodle.com/7fgagukt7txw2kfh  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.3.

Sitsit kustantavat 10e/ 8e alkoholiton ja maksu suoritetaan paikan päällä. Huom! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA (jos ilmoittaudut sitseille, joudut maksamaan maksun, vaikka et saapuisikaan paikalle)

Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot sekä istumapaikkatoiveet voi ilmoittaa minulle sähköpostilla (jktikk at utu.fi).


Sitsiterveisin,
Jenna Tikkanen
Perinnevastaava
TYK ry