KINFO: KEMIAN KEVÄT 2011 Huom! Sisältää myös infoa LuK- ja erikoistyöesitelmistä!

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ti Helmi 15 18:20:11 EET 2011


Kemian Kevät - kohti tulevaisuutta
11-13.5.2011

Kemian kevät on kaikkien kemianlaitoslaisten oma vuosittainen symposiumtapahtuma, josta löytyy mielenkiintoista sisältöä niin eri opiskelun vaiheissa oleville kuin henkilökunnallekin.
Suomalainen kemian opetus alkoi tasan 250 vuotta sitten Turussa ja siksi meillä on erityinen syy kokoontua ja juhlia. Myös alumnit on kutsuttu mukaan.

Luvassa mm:
linjaesittelyt
LuK- ja erikoistyöesitelmät
posterinäyttely

***

HUOM!
TÄRKEÄÄ INFOA ESITELMÄN (LuK ja erikoistyö) PITÄJILLE:
LuK-työ – tai erikoistyöesitelmää pitävien opiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu seuraavasti
Sekä LuK- että erikoistyöesitelmän pitäjät ilmoittautuvat alustavasti moodle.utu.fi – sivuston kautta 15.3. mennessä. Kurssiavaimen saa kemian kansliasta, kurssin opettajilta tai Satu Mikkolalta (satu.mikkola at utu.fi).
•LuK-esitelmän pitäjät ilmoittautuvat kirjautumalla osallistujaksi kurssille KEMI5179 (Kemian suullinen viestintä).
•Erikoistyöesitelmän pitäjät ilmoittautuvat kurssille KEMI5163 (Posteri, seminaarit ja kirjallisuusaine).

Lopullinen ilmoittautuminen tapahtuu kummassakin tapauksessa palauttamalla esitelmän tiivistelmäsivu Moodlessa olevien ohjeiden mukaisesti 26.4. mennessä osoitteeseen asleis at utu.fi


Tiivistelmän laatimisohjeet löytyvät ao. Moodle –sivuilta. Näissä ohjeissa opastetaan lähinnä teknillisissä yksityiskohdissa. Sisältöön liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä ohjaajan puoleen. Tiivistelmän pitäisi joka tapauksessa olla ohjaajan tarkastama.


LuK-tutkielmaan liittyvä kypsyysnäyte kirjoitetaan Kemian kevät –tapahtuman yhteydessä. Opiskelijat, jotka ovat pitäneet esitelmänsä jo aiemmin, mutta kirjoittavat kypsyysnäytteen tänä vuonna, ilmoittautuvat Mikko Oralle (mikora at utu.fi). Mainitse ilmoittautuessa tutkielman nimi, sekä kuka tutkielmaa on ohjannut.


Valmennusta esityksen tekemiseen ja pitämiseen:
Tapahtumaan osallistuville esiintyjille järjestetään lisäksi tieteellisen viestinnän kurssi KEMI5184 (Kemian tieteellinen viestintä), jossa harjoitellaan esitelmän pitämistä. Myös tälle kurssille ilmoittaudutaan moodle-sivujen kautta. Kurssi pidetään 4. periodissa ja sen ensimmäinen luento on tiistaina 8.3. klo 14-16
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti erikoistyöntekijöille, mutta myös LuK-vaiheen opiskelijat voivat halutessaan osallistua. Opintosuoritusta ei voi kuitenkaan lukea hyväksi LuK –tutkintoon, vaan se kuuluu FM-opintoihin.

Lisätietoja saa Satu Mikkolalta (satu.mikkola at utu.fi)

***

Viestin välitti
Milla Suominen
TYK ry:n tiedotusvastaava