KINFO: Kostajaiset 16.2 ja megatuutorien äänestys

Jenna Tikkanen jktikk at utu.fi
Ti Helmi 8 17:59:33 EET 2011


Hoi kaikki piltit ja tuutorit!

Viimeinkin on koittanut aika, jolloin TYK ry:n piltit pääsevät kostamaan tuutoreilleen kaiken näiden aiheuttaman mielipahan ja vääryyden. Kostajaiset toimivat siis vähän kuin kastajaiset, mutta piltit pääsevät pitämään rastikierroksen tuutoreilleen. Kostajaisia jatketaan sitten Marilynissä Neuroviisujen merkeissä, jonne tuutorit ja rastien pitäjät pääsevät ilmaiseksi sisään (muilta 3e). Kostajaiset pidetään keskiviikkona 16.2 ja rastikierros alkaa Arcanumilta klo 18.00. Kaikki siis mukaan seuraamaan kuinka paha saa palkkansa!

Eli siis piltit huomio! Vihdoin on aika kostaa kaikki kastajaisista aiheutunut nöyryytys. Rastinpitäjiä tarvitaan vielä vähintään muutama lisää!
Halukkaat rastinpitäjät voivat ilmoittaa itsensä Jenna Tikkaselle (jktikk) tai Minttu Hollmingille (mmholl). Halukkaiden rastinpitäjien kanssa pidetään tapaaminen perjantaina 11.2 klo 12 Arcanumin aulassa. Kaikki halukkaat kostajaisten järjestelyyn osallistuvat ja rastien pitäjät siis silloin paikalle!

Lisäksi kostajaisten jälkeen on ollut tapana valita TYK ry:n megatuutorit ja megapiltit (sekä kemialta että biokemialta)! Kaikki piltit siis: lähettäkää oma ehdotuksenne pienimuotoisen perustelun kera sähköpostilla osoitteeseen: megakemisti at gmail.com. Jokainen ääni voi olla ratkaiseva! (huom. yksi ääni/hlö)

Jenna Tikkanen
040 5808568
Perinnevastaava
TYK ry