KINFO: Avoimia työpaikkoja Eurofinsillä

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ti Tammi 25 12:17:17 EET 2011


Hei,

Eurofins hakee kahta henkilöä toistaiseksi voimassa olevaan
työsuhteeseen. He hakevat ensisijaisesti joko maisteriopintojensa
loppusuoralla olevia tai jatko-opintovaiheessa olevia henkilöitä, jotka
ovat opiskelleet elintarvikekemiaa/mikrobiologiaa. Nyt kannattaa toimia nopeasti, koska hakuaika
loppuu jo helmikuun alussa.

***

Eurofins Scientific on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja. Sen liikevaihto (2009) on noin 640 M€. Eurofins Scientificillä on 150 laboratoriota 30 eri maassa, ja sen henkilöstön määrä on noin 8000. Konsernin Suomessa toimivan tytäryhtiö Eurofins Scientific Finland Oy:n palveluksessa työskentelee noin 50 henkilöä, ja sen toimialaan kuuluvat bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut lääke-, elintarvike-, maatalous-, tuoteturvallisuus- ja ympäristösektorilla. Yhtiön tämänhetkinen liikevaihto on noin 5 M€, ja vahvan, kannattavan kasvun varmistamiseksi se etsii nyt vahvistusta organisaatioonsa.

SALES REPRESENTATIVE/BIOANALYTICAL SERVICES

Päätehtävänäsi on Eurofinsin eri yksiköissä tuotettavien laboratorio- ja analyysipalveluiden myyminen Suomessa. Keskeisenä työkalunasi hyödynnät Eurofinsin sisäistä CRM-järjestelmää (ComLIMS), jonka avulla kykenet löytämään asiakkaan prosessien ja tarpeiden kannalta parhaat mahdolliset analyysimenetelmät konsernin 150 laboratorion ja yli 40 000 menetelmän joukosta. Työssäsi kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden ja Eurofinsin laboratorioyksiköiden ja asiantuntijoiden välillä, ja tunnistat ja kanavoit asiakastarpeet kaikkien osapuolten kannalta tarkoituksenmukaisimman ratkaisun, sekä taloudellisesti että laadun ja läpimenoajan osalta. Vastaat osaltasi myynnin ja kannattavuuden seurannasta, budjetoinnista, palveluiden hinnoittelusta sekä myynnillisten toimenpiteiden jalkauttamisesta. Asiakaskuntasi muodostuu ensisijaisesti Suomessa toimivista elintarvike-, maatalous- ja ympäristöalan toimijoista sekä viranomaistahoista.

Toimintatavaltasi olet myynnillinen, aktiivinen, vuorovaikutteinen ja yritteliäs. Otat luontevasti haltuusi varsin moninaisia yhteistyörajapintoja sisältävän roolisi, ja työskentelet tavoitteellisesti sujuvassa yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten kumppaneidesi kanssa. Työpisteesi sijaitsee Raisiossa, mutta myynnin ammattilaisena olet kotonasi roolissa, joka edellyttää säännöllistä liikkuvuutta ja matkustamista eri puolella Suomea. Arvostamme kokemusta ratkaisumyynnistä ja palvelukonseptien parissa työskentelystä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Luonnontieteellinen pohjakoulutus auttaa sinua omaksumaan helposti bioanalytiikkaan liittyvän substanssin ja sisällön.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vastuulliseen, itsenäiseen ja monipuoliseen myyntityöhön mielenkiintoisella, kasvavalla ja nopeasti kehittyvällä bioanalyysipalveluiden toimialalla. Työssäsi onnistumista ovat tukemassa ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen Eurofinsin henkilöstö, FINAS:n akkreditoimat edistykselliset laboratorioyksiköt Raisiossa ja Tampereella, toimialan laajin ja kilpailukykyisin erikoisanalytiikan valikoima sekä Eurofins-laboratorioiden muodostama vahva, kansainvälinen verkosto.

Lisätiedusteluihin vastaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Meri Lattu, puh. 040 567 8987, ti 25.1. klo 13 – 15 ja pe 28.1. klo 8 – 10. Lähetäthän sähköisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.2. mennessä nettisivuilla www.romana.fi kohdasta: Hae ilmoitettua tehtävää/Eurofins-Sales Representative.

***

JUNIOR LABORATORY MANAGER/MICROBIOLOGY

Tehtävänäsi on ottaa osavastuu mikrobiologisen laboratoriomme operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Osallistut itsekin päivittäisiin työtehtäviin, ja tuet laboratoriossa työskentelevän henkilöstön työskentelyä etsien ja tunnistaen kehityskohteita, joihin vaikuttamalla työn sujuvuutta voidaan entisestään kehittää. Olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta niin laadun, työskentelymenetelmien kuin tuottavuudenkin osalta.

Toimintatavaltasi olet ennakkoluuloton, koordinointikykyinen ja kehityshaluinen. Saat luontaisesti asiat sujumaan hyvässä yhteistyössä muiden ihmisten kanssa, sekä suomeksi että englanniksi. Olet jo hankkinut kokemusta mikrobiologian laboratoriossa työskentelemisestä, ja tottunut hyödyntämään työssäsi laatu- ja laboratoriotietojärjestelmiä. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi biotekniikan (AMK) insinööri, biokemisti tai elintarviketieteiden maisteri.

Työpaikkasi sijaitsee Raisiossa. Se tarjoaa sinulle tilaisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön, ja hyvät kehitysmahdollisuudet myös tästä eteenpäin. Työssäsi onnistumista ovat tukemassa ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen Eurofinsin henkilöstö, FINAS:n akkreditoimat edistykselliset laboratorioyksiköt Raisiossa ja Tampereella, toimialan laajin ja kilpailukykyisin erikoisanalytiikan valikoima sekä Eurofins-laboratorioiden muodostama vahva, kansainvälinen verkosto.

Lisätiedusteluihin vastaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Meri Lattu, puh. 040 567 8987, ti 25.1. klo 13 – 15 ja pe 28.1. klo 8 – 10. Lähetäthän sähköisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.2. mennessä nettisivuilla www.romana.fi kohdasta: Hae ilmoitettua tehtävää/Eurofins-Junior Laboratory Manager.

***

Ystävällisin terveisin

*Lasse Mäkelä*

General Manager

*Eurofins Scientific Finland Oy*

P.O.Box 75

FIN-21201FINLAND

Mobile+358 40 5915 550

Fax+3582443 2949

www.eurofins.com <http://www.eurofins.com/>/ www.eurofins.fi
<http://www.eurofins.fi/>

***

Viestin välitti
Milla Suominen
TYK ry:n tiedotusvastaava