KINFO: Vuoden ensimmäisen lehden, Tykki 1/2011, deadline sunnuntaina 6.2.

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Tammi 19 12:04:35 EET 2011


Hei kaikille ja hyvää alkanutta kulttuuripääkaupunkivuotta 2011!

Uusi lukukausi on jo lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti, ja uusi hallituskin on päässyt jo kunnolla työn makuun. Siispä alkaa myös uusi vuosi Tykki-lehdellä! Päätoimittajana hääräilen edelleen minä, Milla Suominen, mutta mikäli sinua kiinnostaa ryhtyä päätoimittajaparikseni tai haluaisit ehkä ensi vuonna istua tällä pallilla, ota rohkeasti yhteyttä (milsuo at utu.fi)!

Vuoden ensimmäisen lehtisen deadline on sunnuntaina 6. helmikuuta klo 23.59. Kuten edellisinäkin vuosina lehdellä ei vieläkään voi olla liian vähän sisältöä. Toisin sanoen mikäli koet suurta tarvetta avautua maailmaa koskevista ajankohtaisista asioista, runosuonesi sykkii tai olet aina halunnut laatia sudokuja tai ristisanatehtäviä älä pelkää ottaa yhteyttä (milsuo at utu.fi tai hallituksen listalle kemistit at lists.utu.fi). Jos haluat tehdä jotain yhteisen lehtemme hyväksi, mutta et oikein osaa itse keksiä, mitä haluaisit tehdä, ota siinäkin tapauksessa yhteyttä niin laitetaan viisaat päämme yhteen, ja ehkäpä lopputuloksena on jokin huikean suosion saavuttava palsta!

Juttutulvaanne odotellessa
Milla Suominen
Tykin päätoimittaja

P.S. Muistatko vielä mahtavat vuosijuhlamme viime keväältä? Nyt olemme vihdoin saaneet vuosijuhlia käsittelevän Tykin juhlapainoksen yleiseen jakoon. Jos siis hienot pippalomme ovat jääneet jo unohduksiin, tule hakemaan oma kappaleesi lehdestä Kemistien toimistolta pöydän päältä laatikosta. Ole nopea, nämä viedään ehkä käsistä!! :)