KINFO: Psykologian laitos etsii miespuolisia koehenkilöitä silmänliikekokeeseen! Palkkioksi leffalippu

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ti Nov 16 09:11:27 EET 2010


Hei!

Etsimme miespuolisia koehenkilöitä kahteen hauskaan ja helppoon psykologian laitoksen silmänliikekokeeseen, joihon osallistumiseen kuluu yhteensä vain hieman reilu tunti ja palkinnoksi saat leffalipun! Kokeen suorituspaikkana on Publicum.

Ensimmäisessä kokeessa tarkastelemme  kuinka seksuaalinen halukkuus  vaikuttaa ihmiskehon havaitsemiseen. Sinulle esitetään tietokoneen ruudulla kuvia ihmisistä, joilla on vaihteleva määrä vaatteita päällään. Sinun tulee katsella kuvia samaan tapaan kuin katselisit kuvia esimerkiksi tietokoneen ruudulla. Kokeeseen kuuluu myös esitehtävä.

Toisessa kokeessa sinulle esitetään lyhyt, noin kymmenen minuutin mittainen pätkä eräästä suositusta TV-sarjasta, joka sinun tulee katsella kahteen kertaan.

Kokeiden aikana silmänliikkeesi rekisteröidään pienen videokameran avulla. Tämä on täysin huomaamaton toimenpide eikä silmälasien käyttö ole este kokeeseen osallistumiselle.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kokeisiin, laita sähköpostia osoitteeseen sitaal at utu.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tarkemmin kokeen suorittamisesta.

Ystävällisin terveisin
Sanni Aalto
Tutkimusassistentti

Viestin välitti
Milla Suominen
TYK ry:n tiedotusvastaava