KINFO: Töitä tarjolla elintarvikealan koulutusta saaneelle / Leipurin Oy: Tuotekehitys- ja myyntikoordinaattori

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Mon Marras 4 08:35:46 EEST 2010


Sopii hyvin vastavalmistuneelle tai valmistumassa olevalle.
Tuotekehitys- ja myyntikoordinaattori, Leipurin Oy, Espoo
Aspo on monialayhtiö, joka on keskittynyt vahvaa erikoisosaamista vaativille liiketoiminta-alueille. Omistamme ja kehitämme B2B-markkinoiden johtavia yritysbrändejä. Kaikilla brändeillä on keskeinen asema asiakkaidensa muuttuvissa arvoketjuissa.

Aspon omistama Leipurin Oy palvelee leipomo- ja muuta elintarviketeollisuutta niiden tuotantoprosessien kaikissa vaiheissa: Leipurin toimittaa raaka-aineita, tuotannossa tarvittavia koneita, laitteita ja valmistuslinjoja sekä valmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvää tietotaitoa.

Etsimme Leipurin Oy:n Suomen elintarvikeraaka-ainetiimiimme Espooseen

TUOTEKEHITYS- JA MYYNTIKOORDINAATTORIA

Tuotekehityskoordinaattorina vastaat tuotekehitystiloista, raaka-aineista, näytteiden valmistuksesta ja testauksesta. Myyntikoordinaattorina vastaat räätälöityjen tuotteiden varastoseurannasta, asiakaspalvelusta, tilausten vastaanottamisesta ja tilausten vahvistamisesta ja toimitusaikatauluista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä työskentelyä, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Elintarvikealan koulutus ja tuntemus on eduksi. Työtehtävien hoitamisessa tarvitaan toimisto-ohjelmien ja tilausten- ja varastonkäsittelyjärjestelmän sujuvaa hallintaa ja mielellään kokemusta asiakaspinnassa toimimisesta. Suomen ja englanninkielen sujuva hallinta on työssä perusedellytys.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Yhteystiedot  Lisätietoja antaa Mira Jääskeläinen puh. 09-521 2141 s-posti: mira.jaaskelainen at leipurin.com

Työpaikan osoite  02630 ESPOO
Työ alkaa  01.11.2010
Työaika  kokopäivätyö
Työn kesto  yli 12 kuukautta
Haku päättyy  15.10.2010
Jätä hakemus  Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen joko sähköpostilla mira.jaaskelainen at leipurin.com tai osoitteeseen: Leipurin Oy Mira Jääskeläinen Kutojantie 4 02630 ESPOO

Viestin välitti
Milla Suominen, tiedotusvastaava