KINFO: Haetaan harjoittelijaa kulttuuripääkaupunkivuoden nimikkonäyttelyyn

Milla Suominen milsuo at utu.fi
Ke Syys 8 09:35:32 EEST 2010


HARJOITTELIJAHAKU KULTTUURIPÄÄKAUPUNKIVUODEN NIMIKKONÄYTTELYYN TULI ON IRTI!

Kulttuuriasiainkeskuksen kanslia, 1.10.2010 – 31.12.2010
	
	Tuli fysikaalisena ilmiönä, syttymispiste, aineiden palaminen, palamisherkkyys, lämpöreaktiot… Jos nämä asiat saavat Sinut syttymään, kannattaa jatkaa lukemista. Jos olet lisäksi pedagogisesti suuntautunut ja kiinnostunut teorian saattamisesta sellaiseen muotoon, että lapsikin sen ymmärtää, saatat olla juuri etsimämme henkilö! 

	Etsimme harjoittelijaksi perustutkintoa suorittavaa fysiikan ja/tai kemian opiskelijaa Tuli on irti! -näyttelyn työtehtäviin. Näyttely on Turun kulttuuriasiainkeskuksen kanslian hallinnoima 2011 -kulttuuripääkaupunkivuoden tapahtumahanke, jossa tiede ja kulttuurihistoria yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Näyttelyn sisällön tuottavat Heureka ja Turun museokeskus. 

	Harjoittelijan tehtävä on suunnitella näyttelyn pedagogia- ja tapahtumaosuuksista vastaavan pedagogin johdolla tulen fysiikkaa ja kemiaa käsittelevää opetus- ja ohjelmasisältöä näyttelyyn ja sen työpajaan. Harjoittelija suunnittelee pedagogisia kokonaisuuksia, jotka toimivat työpajassa näyttelyvuoden aikana sekä ryhmille että yksit-täiselle kävijälle. Työpajan ohjelmisto tulee olemaan osa vuonna 2011 esillä olevaa näyttelyä. Lisäksi harjoittelija koostaa tulen fysikaalista puolta käsittelevää tekstimateriaalia.

	Työ on monipuolinen ja haastava kokonaisuus ideointia, tiedon työstämistä ja konseptointia. Hakijan tulee olla opinnoissaan pitkälle edennyt ja häneltä edellytetään fysiikan/kemian ja opettajan pedagogisia opintoja.  

	Harjoittelulla tarkoitetaan tutkintoihin liittyviä käytännön harjoittelujaksoja tai opinnäytetöiden toteuttamista, joita ei vielä ole suoritettu.

	Hakuaika: 7.-21.9.2010, CV ja vapaa hakemus osoitetaan elämyspedagogi Maria Huokkolalle osoitteeseen maria.huokkola at turku.fi

	Harjoitteluaika: 1.10.–31.12.2010

	Palkkaus: 1.100 € / kk. 

	Lisätietoja: hankekoordinaattori Maarit Koistinen, maarit.koistinen at turku.fi / 040 775 4697

Viestin välitti
Milla Suominen
TYK ry:n tiedotusvastaava