KINFO: Apurahoja Venäjä-yhteistyöhön. Haku päättyy 31.8.

Kaisa Martikainen kmmart at utu.fi
La Elo 7 23:24:30 EEST 2010


Apurahoja Venäjä-yhteistyöhön
Opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille tarkoitettu Triple-projektin apurahahaku on käynnissä. Haku päättyy 31.8.

Turun yliopiston koordinoimalle Triple-projektille on heinäkuussa myönnetty rahoitus EU:n Erasmus Mundus Action 2 –ohjelmassa. Triple-projekti on saanut EU:n rahoituksen myös kaksi kertaa aiemmin ja projektin myöntämien apurahojen turvin Turun yliopiston opiskelijat sekä opetus- ja hallintohenkilökunnan jäsenet ovat saaneet kehittää osaamistaan ja laajentaa kulttuurin tuntemustaan venäläisissä yhteistyöyliopistoissa vuodesta 2008 lähtien. Projektin apurahat ovat haettavissa parhaillaan ja haku päättyy elokuun 31. päivä.

Tarjolla on opiskelu- ja tutkimusmahdollisuuksia venäläisissä partneriyliopistoissa Turun yliopistossa kirjoilla oleville perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille sekä opetus- ja hallintohenkilökunnalle. Vastaavasti venäläiset opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta voivat hakea apurahaa johonkin projektin eurooppalaiseen yliopistoon.

Triple I -projektin apurahan kesto ja suuruus riippuvat hakijan suorittamasta tutkinnosta (undergraduate/master-tasolla EUR 1000 /kk, doctorate EUR 1500 /kk, post-doctorate EUR 1800 /kk, academic staff EUR 2500/kk). Lisäksi stipendiaateille maksetaan matka-apuraha ja vakuutus.

Stipendiaatin opintojen ja tutkimusalan tulee sopia Triple I -teemaan Integration, Interaction and Institutions. Mikäli hakija pystyy perustelemaan opintojensa/tutkimuksen kytkeytymisen teemaan, voidaan hakijoita hyväksyä myös muilta kuin hankkeen määrittämiltä ensisijaisilta tieteenaloilta.

Haku päättyy 31.8.2010 klo 14.00 ja liitteiden on oltava perillä viimeistään 7.9.2010. Vaihdot alkavat aikaisintaan tammikuussa 2011 ja viimeistään saman vuoden lokakuussa.

Lisätietoa projektin aloista, partneriyliopistoista, hakijaryhmistä ja käynnissä olevasta hausta saa nettisivuilta http://www.utu.fi/iii

Lisätietoja	
puh. (02) 333 6033
sposti iiiadmissons at utu.fi