KINFO: Vappu!

Antti Kallioinen aaakal at utu.fi
Mon Apr 19 11:00:54 EEST 2010


Heissan armaat opiskelijatoverit!

Kevään odotetuin hetki on lähellä ja vapun kunniaksi päivät ovat täynnä tapahtumia.

To 22.4: Polkuauto Grand Prix

TIO ty:n järjestämä PGP pidetään Varvintorilla kello 17-21. TYK ry on koonnut joukkueen kisaa varten, joten tule kannustamaan kemistejä voittoon tai nauttimaan muuten vain keväisestä ilmasta.
Viralliset varikkobileet pidetään Night Club Marilynissä!

http://www.tio.fi/pgp/

La 24.4: TYK ry:n 75-vuotisjuhlat VPK-talolla

Järjestömme täyttää kunnioittavat 75 vuotta ja tiedossa on mahtavat pippalot! Ilmoittautuminen tapahtumaan on valitettavasti jo päättynyt, mutta aina sitä voi juhlia. Cocktail-tilaisuus kutsuvieraille alkaa klo 17.30 ja pääjuhla klo 19.00. Saavuthan paikalle pääjuhlaan kuitenkin ajoissa, noin klo 18.30. Pukukoodi on juhla- tai tumma puku ja akateemiset kunniamerkit.

http://tyk-ry.utu.fi/index.php?sivu=vuosijuhlat

Ti 27.4 Grillisitsit

Kevään parhaimmat sitsit eli kemistien grillisitsit järjestetään 27.4 kello 14.00 Arcanumin takana. Hintaa sitseille on vain 8 €/lihallinen ja 6€/lihaton vaihtoehto. Kasvissyöjien pitää tuoda omat grillattavansa mukanaan. Ei-jäsenille hintaan lisätään 2€. Paikkoja sitseillä on 40 kpl ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.4 kello 12.00 toimistolla ja loppuu saman viikon perjantaina. Näitä sitsejä ei kannata jättää väliin! Jos tiistaina sattuu olemaan sadepäivä, sitsit siirtyvät torstaille 29.4.


Ke 28.4 VappuStartti

Hybridi järjestää vuosittaisen VappuStartin Klubilla. Assarin ullakon alakerrassa myydään lippuja 22.4.-27.4., poislukien lauantai ja sunnuntai, klo 11-14. Yhteiseksi etkoilupaikaksi on valittu Arcanumin takapiha, joten kemistien ikioma Teletappimäki valloitetaan monen ihmisen voimin.

http://www.hybridi.fi/main.php?page=vappustartti


To 29.4 Varjositsit

Jos tiistaina sattuu satamaan, niin grillisitsit siirretään täksi päiväksi. Näin ei ole kuitenkaan miesmuistiin käynyt, joten vapun kunniaksi harrastetaan ulkoaktiviteetteja kyykän muodossa Educariumin takana olevalla hiekkakentällä Synapsi ry:n kanssa. Muitakin pelejä saa keksiä/tuoda paikalle esim. pussikaljan juontikisa on ollut vuosikausia suosittu. Pelit aloitetaan 16.00.

Pe 30.4 TYYlikäs vappu

Kaikki Turun opiskelijat kokoontuvat Aurakadulle juhlistamaan vappua, jolloin keskusta täyttyy valkolakkisista.
TYY:n järjestämä lakitus tapahtuu Taidemuseonmäellä kello 17.30 ja Liljanpatsaan pesu/lakitus tapahtuu Runeberginpuistossa kello 18.30.

http://www.tyy.fi/tapahtumat/2010/1134


La 1.5 Vappupiknik

TYY:n perinteinen vappupiknik järjestetään Vartiovuorenmäellä kello 10.30 alkaen. Viralliset jatkot ovat House of Dancessa ja liput maksavat 6€.


Antti Kallioinen
TYK ry