KINFO: Muista ilmoittautua vuosijuhlille!

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Ti Apr 6 11:51:09 EEST 2010


Hei,

nyt kun opintotuki on taas kilahtanut tilille on aika viimeistenkin ilmouttautua TYK ry:n vuosijuhlille! Ilmoittatutumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin eli 11.4. asti. Tarkemmat tiedot juhlasta ja ilmoittautumisesta seuraavassa:


Vuosijuhlat järjestetään lauantaina 24.4. Turun VPK-talolla (Eskelinkatu 5). Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.30 ja pääjuhla klo 19.00. Jos et halua osallistua cocktail-tilaisuuteen saavuthan paikalle kuitenkin ajoissa, noin klo 18.30. Pukukoodi on juhla- tai tummapuku ja akateemiset kunniamerkit

Lipun hinta on jäseniltä 60 € ja ei-jäseniltä 65 €, sisältäen pääjuhlan, jatkot ja silliaamiaisen tarjoiluineen sekä kuljetuksen juhlapaikalta salaiseen jatkopaikkaan.

Ilmoittautua voi päivystyksen yhteydessä maanantaista 22.3. lähtien tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen josuva at utu.fi.

Sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, puhelinnumero, oletko jäsen vai et, liha- vai kasvismenu, mahdollinen avec ja pöytäseurue toiveet sekä erityisruokalvaliot. Maksu suoritetaan TYK ry:n tilille Nordea 220518-135169, viitenumero on 2011.

Päivystyksen aikana ilmoittautuvat ilmoittavat samat tiedot, mutta tietenkin maksavat illalliskorttinsa samantien.

Menuvaihtoehdot:

savukalasalaatti
rosamundan puolikas, Pastantinpihvi,uunikasvis
suklaamousse ja vadelmakastike
kahvi/tee ja kakku

tai

tomaatti-fetasalaatti
kasviskiusaus, uunitomaatti, pinaatti
suklaamousse ja vadelmakastike
kahvi/tee ja kakku 

juhlaterveisin

Anu Nuora
TYK ry
vuosijuhlavastaava