KINFO: Infoa vuosijuhlille ilmoittautumisesta

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Ke Maalis 17 17:36:47 EET 2010


Hei,

vuosijuhliin ilmoittatuminen alkaa ensi viikon maanantaina klo 12.00 ja poikkeuksellisesti järjestämme silloin myös päivystyksen Arcanumin aulassa.

Vuosijuhlathan järjestetään lauantaina 24.4. Turun VPK-talolla (Eskelinkatu 5). Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.30 ja pääjuhla klo 19.00. Jos et halua osallistua cocktail-tilaisuuteen saavuthan paikalle kuitenkin ajoissa, noin klo 18.30. Pukukoodi on juhla-tai tummapuku ja akateemiset kunniamerkit

Lipun hinta on jäseniltä 60 € ja ei-jäseniltä 65 €, sisältäen pääjuhlan, jatkot ja silliaamiaisen tarjoiluineen sekä kuljetuksen juhlapaikalta salaiseen jatkopaikkaan.

Ilmoittautua voi siis joko päivystyksen yhteydessä ensi maanataina Arcanumin aulassa ja muuten toimistolla tai vaihtoehtoisesti, jos et pääse paikalle, sähköpostitse osoitteeseen josuva at utu.fi.

Sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, puhelinnumero, oletko jäsen vai et, liha- vai kasvismenu, mahdollinen avec ja pöytäseurue toiveet sekä erityisruokalvaliot. Maksu suoritetaan TYK ry:n tilille Nordea 220518-135169, viitenumero on 2011.

Päivystyksen aikana ilmoittautuvat ilmoittavat samat tiedot, mutta tietenkin maksavat illalliskorttinsa samantien. 

Jos heräsi kysymyksiä koskien ilmoittautumista tai itse vuosijuhlia, ota ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen sähköpostitse tai kysäise ilmoittautumisen yhteydessä!

Juhlaterveisin

Anu Nuora
vuosijuhlavastaava
amnuor at utu.fi

Lopuksi vielä menuvaihtoehdot:

savukalasalaatti
rosamundan puolikas, Pastantinpihvi,uunikasvis
suklaamousse ja vadelmakastike

tai

tomaatti-fetasalaatti
kasviskiusaus, uunitomaatti, pinaati
suklaamousse ja vadelmakastike

ja kahvi/tee ja kakku