KINFO: Kevätristeily 25.3

Eerika Vuorinen heeevu at utu.fi
To Helmi 25 20:24:55 EET 2010


Tervehdys!

Luonnontieteilijöiden Jouluristeilyn roditon äpärälapsi, Kevätristeily, järjestetään jälleen. Silja Europan kyytiin noustaan torstaina 25.3.

Ruhtinaallisen tilavia ja ylellisiä C-luokan hyttejä on varattu matkalle 20 kpl, joten paikkoja vain hätäisimmille. Yleellinen matka kustantaa 32 € hyttiä kohden, ja matkoja myydään Jouluristeilyn tapaan vain hyteittäin. Muita hyttiluokkia voi kysellä järjestäjiltä.

Risteilyllä monipuolista ohjelmaa. Mainittakoon perinteisen legendaarinen kevätristeilyarvonta. Esiintymässä laivalla mm. Chisu ja bilebändi Sound Family. Samaan aikaan, samalla risteilyllä Voicen Åbo-risteily. Matkaseuran voi tarkistaa Facebook tapahtumasta (http://www.facebook.com/event.php?eid=310154631775&ref=ts )

Ilmoittautuminen on käynnissä ja suurin osa paikoista on jo mennyt. Eli kipinkapin varaamaan reissu itselle ja kaveriporukalle, mikäli meinaa vielä mukaan mahtua. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään lauantaina 6.3.


Ilmoittautuminen tapahtuu spostilla osoitteeseen captain at jouluristeily.net. Kerro viestissäsi kaikista hyttiin majoittuvista henkilöistä seuraavat tiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika (pp.kk.vvvv) ja sukupuoli (M/F). Paluuviestinä tulee varausvahvistus sekä lasku risteilystä.

Dresscode: ei haalareita

PS. Vuoden 2010 Jouluristeilyn ajankohdaksi on varmistunut 2.-3.12.


Terveisin,
Risteilykapteeninne



Erno Sundberg
After Lecture ry
puh. 040 7278690
email easund at utu.fi

Viestin välitti
Eerika Vuorinen
TYK ry:n toimihenkilöhyyppä