KINFO: Uuden hallituksen järjestäytyminen Proffassa

Terhi Tallgren tttall at utu.fi
Su Joulu 6 23:38:52 EET 2009


Hei!

Uusi Tyk ry:n hallitus järjestäytyy perjantaina 11.12 klo 17.00 Proffan kellarin pienemmässä kabinetissa. Järjestäytymiskokouksessa päätetään hallituksen jäsenien vastuualueet kuten esimerkiksi sihteeri, opintoasiat ja tiedotus. Hallituksen toimintaan kuuluu paljon muutakin eikä se selviydy kaikesta ilman toimihenkilöiden korvaamatonta apua. Siksi toivommekin kaikkien edes hiukan ainejärjestötoiminnasta kiinnostuneiden tulevan ottamaan selvää omista vaikutusmahdollisuuksistansa opiskelijaelämään Arcanumilla. Ihan kaikki, kokemattomat ja kokeneet, ovat tervetulleita. Voi myös tulla vain nuuskimaan, millä lailla hallitus näin yleensä toimii ja miettiä sitten haluaako tulla mukaan vaikuttamaan.

Seuraavanlaisia toimihenkilöiden vastuualueita on muun muassa edellisinä vuosina ollut: tenttitärpit, Tykki, ekskursiot, mainonta, atk, opintoasiat, kulttuuri ja liikunta. Myös uusia visioita ja ideoita voi tuoda esille. Mitään ei tarvitse tehdä yksin ja aina on joku vastuuhenkilö myös hallituksen jäsenistä auttamassa ja ohjaamassa, yhdessä hyvä tulee.

Eli perjantaina nähdään!

T: Terhi Tallgren, Tyk ry:n vuoden 2010 pj

ps. mikäli et pääse paikalle,voi minuun ottaa yhteyttä tai voi myöhemminkin kiinnostuksensa tulla ilmaisemaan esimerkiksi toimistolle.