KINFO: Tulevien viikkojen ohjelmaa

Jorma Kim jookim at utu.fi
Ti Elo 25 17:35:56 EEST 2009


Heis!

Eilinen katkos ATK-palvelussa johti siihen, että lähettämäni Kinfo-viesti ei saavuttanutkaan kaikkia vastaanottajia, joten tässä tämä viesti vielä uudestaan. Kaivakaapa siis kalenterinne esiin ja ottakaa seuraavat päivämäärät ja tapahtumat ylös, mikäli eilinen kinfo jäi saapumatta.

Lyhyesti:
- 27.8. Piltti-/Fuksibileet Fortessa klo 22
- 31.8. Kastajaiset klo 17
- 3.9. SyysStartti Börsissä klo 22 & etkot Arcanumin takana klo 18.

Pidemmin:
- 27.8. Piltti-/Fuksibileet Night Club Fortessa klo 22 alkaen. Mukana menossa Digit ry ja Nucleus ry. Sisäänpääsy kustantaa 2 euroa (piltit ja tuutorit puoleen hintaan).

- Kastajaiset 31.8. Lähtö tavalliseen tapaan Arcanumin edestä klo 16.30, be there! Jatkot tällä kertaa Aurinkolahdessa, jonne kulkee bussit n:o 50 ja 51. Paikan päällä suoritetaan kaste klo 23, mutta sen lisäksi on mahdollista suorittaa erinäisiä aktiviteetteja, sis. grillausta ja saunomista. Takaisinpäin järjestetään taas tilausbussikyyditys, jonka omakustannehinta on 3 euroa/hlö. Bussit lähtevät Aurinkolahdesta klo 02.00. Viimeinen paikallisliikenteen bussi lähtee Aurinkolahdesta klo 23.40. Vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita grillaamaan ja saunomaan paikalle klo 16 alkaen.

- Uuden ja riehakkaan opiskelijasyksyn käynnistää Wanha ja Perinteikäs matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan SyysStartti, joka järjestetään torstaina 3.9. kaupungin sydämessä Börs Night Clubissa. Riehakas bilekansa pääsee sisälle klo 22.00 alkaen ja hyvän menon aamuun asti takaa Dr Doctor (http://www.dr-doctor.com/). Älä jätä lippuasi viimetinkaan, sillä halutut haalarimerkit ovat aiempinakin vuosina loppuneet kesken. Liput ennakkoon maksavat 4 euroa ja ovelta 6 euroa.

Ennakkomyynnit:
- ti 25.8. - ti 1.9. mat.-lt. ainejärjestöjen toimistot
- ma 31.8. - to 3.9. klo 11-14 Assari ullakko

TYK ry järjestää perinteiseen tapaan Startti-etkot Arcanumin takana. Grilli kuumenee klo 18. Omat pullot ja grillailtavat mukaan, kuten ennenkin.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille toivottelee
Jorma Kim
TYK ry:n tiedottaja