KINFO: BIOTEKNIIKAN HARJOITUSTYÖT (BTEK4023, 15 op), alkaen 26.10.09

Jorma Kim jookim at utu.fi
Ke Elo 12 21:54:26 EEST 2009


Kohdetyhmä:
Tämä  viesti on suunnattu erityisesti biokemian koulutusohjelman opiskelijoille, jotka aloittavat 3. vuoden opintonsa tänä syksynä ja ovat kiinnostuneita BIOTEKNIIKASTA.
Ajattelin vastata yleisimpiin kurssia koskeviin kysymyksiin jo ennen kysymysten tulvaa. 

Ilmottautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu 1.–15.9.09 ilmoitustaululle ilmestyvään listaan (Arcanum tai BioCity 6. krs) tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse suoraan allekirjoittaneelle. Lisätietoja kurssin sisällöstä ja ilmoittautumisesta tulee ilmoittautumislistojen viereen syyskuun alussa. Kurssille mahtuu 15 opiskelijaa, joten tarvittaessa suoritetaan karsintaa. 

Kurssin sisältö: 
Harjoitustyökurssi kestää 7 viikkoa ja on jokapäiväinen (!!!) pitäen sisällään 6 erillistä työkokonaisuutta eri biotekniikan osa-alueilta. Työt suoritetaan tutkimusryhmissä tutkijoiden ohjauksessa ja opinnoissaan jo pidemmälle edenneiden opiskelijoiden avustamana. Päällekkäin ei ole läsnäolopakollisia kursseja, jotka olisivat biotekniikan linjan valitseville pakollisia. Vaikka kurssi vie paljon aikaa, on palaute opiskelijoilta ollut erittäin positiivista ja laaja käytännön harjoitus on koettu hyödylliseksi niin opinnoissa kuin kesätöissäkin.  

Vaatimukset:
Molekulaarinen biotekniikka suoritettu + in vitro diagnostiikan perusteet (BTEK3560; poiketen opinto-oppaan virheellisestä (BTEK1030) tiedosta) tulee olla edes kuunneltuna ennen harjoitustöitä, vaikkei tenttiä olisikaan ehtinyt vielä tehdä. 

Toivotan kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi biotekniikan harjoitustöihin!

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin (ks. yhteystiedot alla) ja hyödyntäkää tottakai aiemmin kurssin suorittaneiden opiskelutovereidenne mielipiteitä  ja kokemuksia.

terveisin
Terhi Riuttamäki (os. Rantanen)
Biotekniikan assistentti

terhi.riuttamaki at utu.fi
puh. 02-333 8065 (yleensä paikalla muulloin paitsi lounasaikaan klo 11–12)
Huoneeni löytyy BioCityn A-portaan 6.kerroksesta, hisseiltä oikealle.

***

Viestin välitti
Jorma Kim
TYK ry:n tiedottaja