KINFO: Sammonmaljan turnaussarja saa jatkoa

Kari Kopra khkopr at utu.fi
Ke Helmi 18 15:10:12 EET 2009


Terve!

Nyt on Sammonmaljan lentopallot pelattu ja tämän kauden sarjan voitti OPEX kukistettuaan finaalissa vajaamiehityksellä pelanneen P-Klubin joukkueen 3-1.
Kemistien oli tämän vuoden sarjassa tyytyminen välierätappion johdosta kolmanteen sijaan ja näin voittoputki ei saanut enää jatkoa.

Lentopallossa saavutettua kolmatta sijaa on nyt vuoro lähteä kirkastamaan seuraavaksi vuorossa olevassa sählysarjassa. Sammonmaljan sählyyn osallistuu tänä vuonna 20 joukkuetta.
Kemistien pelit alkavat alkulohkon ensimmäisellä pelillä ke 25.2 klo 18.30, jossa Kemistien raittiusseura saa vastaansa FBC Antabuksen. Peli pelataan kemistien liikuntavuorolla,
joten normaali pelivuoro on täten tuolloin PERUTTU. Toisen osaottelun kemistit pelaavat ti 3.3 klo 14.30 The Wakke Allstarsia ja kolmannen Rabidos Lipidosia vastaan ti 10.3 klo 13.00.

Alkusarjan perusteella jatkoon pääsevät lohkojen 2 parasta ja 2 parasta kolmanneksi sijoittunutta joukkuetta ja jatkopelit alkavat 24.3.
Kaikki pelit pelataan Iskerin urheilusalissa, Proffan kellarin yläpuolella. Peleissä pelataan kaksi 15min erää, siten että kentällä on kolme pelaajaa molemmista joukkueista.

Peleihin pääsystä ei tarvitse erikseen ilmoittaa, kunhan saapuu pelipaikalle hyvissä ajoin ennen pelien alkua. Kentän laidalle sa ja pitääkin tulla kannustamaan kemistit voittoon.
Täydellinen peliohjelma on nähtävissä Arcanumin aulassa olevalla kemistien ilmoitustaululla.

Uudella innolla siis uuteen sarjaan ja otetaan kemisteille sählystä se palkinto, joka jäi lentopallossa saavuttamatta.



Suurin sählääjä
Kari Kopra