KINFO: Kesän työharjoittelupaikat (kemia sekä biokemia) ja kemian Luk-infoa

Riina Solja rmsolj at utu.fi
To Helmi 12 18:14:42 EET 2009


Hei kaikille!

Laitos on julkaissut verkossa ensi kesää koskevat harjoittelupaikat sekä kemian että biokemian alalta. Painottaisin huomioimaan mahdollisten työhakemusten deadlinet sekä sen, että suurin osa noista paikoista on osoitettu sellaisille opiskelijoille, joilla on vähintään aineopinnot kemiasta kasassa.
Harjoittelupaikkavaihtoehdot kemialle löytyvät osoitteesta:

http://www.sci.utu.fi/kemia/ajankohtaista/tyoharjoittelu.html

sekä vastaavat biokemialle: http://sci.utu.fi/biokemia/ajankohtaista/



Myös tiedoksi niille opiskelijoille, jotka tekevät parhaillaan Luk-tutkielmaansa.

Uudistettu Luk-infopaketti löytyy nyt seuraavan linkin takaa, joka sisältää kaiken ajankohtaisen tiedon koskien ensi kevättä. Suosittelen ja patistan tutustumaan!
http://www.sci.utu.fi/kemia/opiskelu/               (Tiedote LuK-tutkielmasta ja -seminaarista  (päivitetty 6.2.2009) )


HUOMIONA uusille opiskelijoille!
Suosittelen lämpimästi sekä uusia että myös hieman vanhempiakin opiskelijoita merkitsemään ylläolevassa linkissä mainittavat päivämäärät kalenteriinsa. Tuolloin pidetään nimittäin Luk- sekä erikoistyöseminaareja, joita kemian opiskelijoiden on käytävä kuuntelemassa tietty määrä, sillä tämä kuuluu olennaisena osana kolutusohjelmaamme. Näissä tilaisuuksissa kerätään niin sanottuja "seminaaripisteitä" eli esitelmien alussa jaetaan kaavake, johon kirjoitetaan kyseisen esityksen aihe, kuka esitelmöi siitä, päivämäärä ja tilaisuuden lopuksi tähän pyydetään vielä sitä valvoneelta henkilökunnan jäseneltä allekirjoitus. Näitä kuittauksia pitää olla tietty määrä, joka huomioidaan myöhemmässä vaiheessa opintoja. Tämä keräily on syytä aloittaa siis ajoissa ja kyseinen paperi säilyttää varmassa tallessa. Asiasta on maininta myös opinto-oppaassamme.

Terveisin iloistakin iloisempi Kopo-vastaavanne: Riina-Maria