KINFO: Tuutorihaku 2.-27.2.2009

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Mon Helmi 2 22:42:04 EET 2009


Hei te kaikki tuutoroinnista vähänkään kiinnostuneet, nyt on aika toimia! 
Kemialle haetaan siis 6 tuutoria ja biokemialle 4 tuutoria, jotka opastavat pilttipalleroisia heidän alkutaipaleellaan. Opinto-ohjaajamme Päivi Takala on koonnut seuraavan tietopaketin hakemisesta, lukaise se läpi ja nouda hakemus-lomake opon ( luonnontieteiden talo) tai Kemistien toimistolta. Hakemuksia voi palauttaa joko opolle tai sitten Kemistien Arcanumin aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti! 

Niin ja hakemuksen voi myös täyttää netissä!

Terkuin Anu

***************************************************************

Tervehdys!

Tuutorihaku alkaa taas perinteiseen tapaan helmikuussa. Virallinen hakuaika on 2.-27.2.2009.

Tuutorit eli pienryhmäohjaajat johdattavat syksyllä opintonsa aloittavia uusia opiskelijoita akateemisen elämän kiemuroihin. Tuutorin tärkeimpänä tehtävä on ohjata uusia opiskelijoita alkuun sekä opinnoissa että opiskelijaelämässä. 

Moni uusi opiskelija ei varmasti pääsisi alkuun opinnoissaan ilman tuutoreiden apua. Myös tuutorit ovat kokeneet toiminnan antoisaksi ja hienoksi vaiheeksi osana opiskeluelämää. Tuutorina toimiessa voi tutustua koko joukkoon uusia ihmisiä ja verkostoitua entistä tiiviimmin yliopistoyhteisöön, saada tuntumaa ryhmän ohjaamiseen ja kehittyä vuorovaikutustaidoissa, sekä hankkia lisää itseluottamusta, esiintymistaitoa ja projektinhallintaa. Tuutorina oleminen voi antaa myös uuden näkökulman omiin opintoihin ja jopa omaan itseen. Tehtävä edellyttää opiskelijalta ensisijassa sitoutumista tärkeään tehtävään, auttamisen halua ja reipasta mieltä. 


Tarkemmat tiedot tästä kunniatehtävästä saa osoitteesta:

http://www.sci.utu.fi/tdk/opiskelu/opiskelijalle/tuutori/index.html 
Haku päättyy torstaina 27.2. klo 14.00. Hakulomakkeita saa tiedekunnan kansliasta, ainejärjestöiltä ja tiedekunnan nettisivuilta. 

Lisätietoja hakuprosessista voi tiedustella minulta.

Hakijoita ei ole koskaan liika, joten pyydä kaverisikin mukaan! 




Terveisin 
Päivi Takala 

------------------------------------------ 
Päivi Takala
Opintoneuvoja 
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta 
Turun yliopisto 
puh: 02-333 5604 
sähköposti: opo-ml at utu.fi 

*******************************************************************