KINFO: Tietoa kemistien salivuoroista ja Sammonmaljan jalkapallosarjasta

Matti Turtola maturt at utu.fi
Mon Syys 22 10:30:33 EEST 2008


Moro!

Salivuoroista tulee tietoa nyt uusintana, kun toivottavasti kaikki uudet opiskelijatkin ovat saaneet kinfo-kanavansa auki.

Kemisteillä on urheilukaudella 08/09 kaksi salivuoroa:

keskiviikkoisin Iskerissä klo 18.30-19.30 (SÄHLY)
sunnuntaisin Educariumin salissa klo 12-13 (FUTSAL)

Etenkin ensimmäisen vuoden opiskelijoiden toivotaan tulevan mukaan!

Iskerin urheiluhalliin pääsee Proffan sisäänkäynnin viereisistä ylös johtavista portaista. Educariumin saliin kuljetaan kurssikirjaston lasiovien vierestä. Molemmissa paikoissa on erilliset pukeutumis- ja peseytymistilat naisille ja miehille. 

Kemistien liikuntavuorojen käyttö edellyttää yliopiston liikuntamaksun suorittamista. Liikuntamaksun suoritettuaan saa käydä vapaasti mm. Educariumin kuntosalilla ja ohjatuissa liikuntaryhmissä, joista enemmän tietoa yliopistoliikunnan sivuilta. Liikuntamaksu maksetaan omassa verkkopankissa ja tulostettua kuittia vastaan liikuntatarran opiskelijakorttiin saa esim. Educariumin liikuntavalvojalta. Linkki liikuntamaksujen sivulle: http://www.utu.fi/opiskelu/hyvinvointi/liikunta/liikuntapalvelut/maksut/index.html


Sammonmaljan jalkapallosarja on käynnistynyt Kemistien raittiusseuralta loistavasti. Voitot Asiapihvistä (Lex) 4-0 ja Statistikasta niin ikään 4-0 toivat lohkovoiton jo ennen viimeistä ottelua, joka pelataan tiistaina 23.9. klo 17 alkaen Manus deus´ta vastaan Kuuvuoren kentällä. Sammonmaljan jatkosarjasta tulee tietoa myöhemmin, jatkopelit alkavat maanantaina 29.9. 

-Matti