KINFO: Opiskelija-alennuksia turkulaisiin kuntotapahtumiin

Kari Kopra khkopr at utu.fi
Mon Maalis 17 23:56:28 EET 2008


Terve kaikki liikunnan ystävät.

Nyt on aika alkaa harjoittelemaan kunnolla ja juosta itsensä kovaan kuntoon, sillä Turussa tapahtuu kesällä monenlaista.


TYY on jälleen solminut yhteistyösopimuksen Paavo Nurmi Sportsin kanssa.

TYYn jäsenet saavat alennusta osallistumisesta Paavo Nurmi Marathoniin, Myllyn Pyöräilyyn ja Ruissalojuoksuihin. Alennus on 10 euroa kulloinkin voimassa olevasta osallistumishinnasta. Alennuksen saadakseen opiskelijan on ilmoittauduttava tapahtumaan @utu.fi-sähköpostiosoitteesta ja ilmoitettava henkilötietojensa lisäksi opiskelijanumeronsa. Muita osallistujalta vaadittavia tietoja ovat nimi, syntymävuosi, osoite, matka ja mahdollinen seura tai joukkue. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä edellämainitut tiedot sähköpostilla osoitteeseen tyy at paavonurmisports.com. 

Paavo Nurmi Marathon järjestetään 28.6., Myllyn Pyöräily 31.8. ja Ruissalojuoksut 13.9. Lisätietoja tapahtumista löytyy osoitteesta www.paavonurmisports.com.


Hinta paavonurmimaratonille osallistuville on 31.3 asti kokomaratonille 38€, puolimaratonille 30€ ja kympille 23€, joista siis opiskelijat saavat alennusta 10€.
31.3 jälkeen hinta on jo korkeampi, ja nousee tapahtuman lähestyessä.

Nyt siis kaikki liikkumaan ja ilmottautumaan Kemistien raittiusseura nimiseen joukkueeseen, joka luultavasti saadaan kasaan ainakin puolimaratonille.
Ennen ilmottautumistasi ilmoitathan minulle halukkuudestasi lähteä mukaan niin saadaan joukkue ilmoitettua..

Vauhdikasta kevättä kaikille ja kovia juoksulenkkejä.


Kari Kopra
Liikuntavastaava