KINFO: Kevätekskursio Tampereelle 23.-25.4.

Anu Nuora amnuor at utu.fi
Mon Maalis 10 21:02:48 EET 2008


Hei kaikille innokkaille ekskuajille!

Suuntaamme siis Tampereen Hervantaan TTY:lle huhtikuun lopussa katsomaan teekkareita. Ajankohta, kuten jo otsikosta selvisi, on keskiviikosta 23.4. perjantaihin 25.4.

Matkan aikana tutustumme ainakin TTY:n kemian ja biotekniikan laitoksiin sekä vierailemme Inionilla Tampereella. Kulttuuriakin on mahdollisuus harrastaa tutustumalla Tampereen historialliseen keskustaan, sieltähän se historian kirjoissa kerrottu teollistuminen alkoi (tai jotain sinne päin..)

Majoituskin on järjestetty ja sauna lämpiää molempina iltoina. Myös teekkareihin itseensä pääsemme tutustumaan, sillä isäntänämme toimii Hiukkanen.

Ja mitä tämä kaikki sitten kustantaa? Matkan hinta on vaivaiset 30€, sisältäen kaiken edellä mainitun sekä tietenkin mukavan matkaseuran. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.3. päivystyksen yhteydessä (ja vain maksamalla voi ilmoittautua). Ja jos nyt joku ei kemistien jäsen haluaa mukaan lähteä on hinta 35€.

Matkaan lähdemme jos saamme 35 nimeä listaan 10.4. mennessä.

Ja nyt vain kaikki piltit ja vanhemmatkin kipin kapin ensi viikolla ilmoittautumaan, että päästään tällä kertaa matkaan!!

ohjelman teille tarjoaa team Jenni ja Anu