KINFO: Haalarit kaikille!? (sekä labratakki asiaa)

Hely Tamminen htptam at utu.fi
To Syys 6 19:47:51 EEST 2007


Heipsan Kaikille uusille ja vanhoille kasvoille!

Nyt siis on taas tullut aika hankkia kemistien todella mahtavaa omaa uniformua!

Mainoksia on siis saanut ruinata jo viikon kaikilta varmoilta ja vähän epävarmemmilta yrityksiltä. Vielä on toki runsaasti mainospaikkoja jäljellä, joten kaikki noutamaan kipin kapin ruinauskirjeitä toimistolta ja varmistamaan itselleen ilmaiset haalarit (joka toki edellyttää mainoksen saantia). Aikaa mainosten metsästämiseen on vielä kaksi viikkoa (viikon 38 loppuun). Ja jos hankit mainoksen autat yhteisöä, sillä jos mainoksia ei saada tulee haalari olemaan kallis suojapuku elämää ja sen törkyä vastaan.

Ja miten sitten tuon kapistuksen muuten saa. Niitä saa tulla ensi viikolla sovittelemaan päivystys aikoihin ja niiden ulkopuolellakin, mutta mieluiten maksaminen hoidetaan päivystys aikaan. Ja päivystyksiähän on ti,ke ja to 12-13. Ja kun haalarin sovittaa niin perimme varausmaksua 10€ ja sitten loppu maksu jos sellaista joudumme perimään maksetaan sitten jahka nuo haalarien korkkaus bileet ovat... ja aikaa tuon kostyymin sovitteluun on perjantaihin 28.9.2007 klo 16.00 asti.

Ja harmillisesti myös bioteekkari fuksien on sonnistauduttava hetkellisesti kemistien punaiseen, mutta tilataan sitten teille ne ihan omat =)


Terveisin Hely SE vaatevastaava...



Niin ja näin mailin lopuksi vielä muistutus, että huomenna 7.9 on viimeinen päivä aikaa hoitaa labratakki asiat kuntoon, sillä huomisen jälkeen sitä virka-asua ei enää meidän kautta saa hankittua. Niin ja listalla on myös joitain henkilöitä jotka ovat varanneet takin, mutta eivät ole niitä vielä maksaneet, joten heilläkin on vain huominen enää aikaa. Sillä maksamattomia takkeja ei tilata!