KINFO: Merkillistä asiaa

Hely Tamminen htptam at utu.fi
Ti Tammi 30 19:25:43 EET 2007


Heipsan kaikki tavalla tai toisella lahjakkaat yksilöt!

Nyt olisi elämäsi tilaisuus vaikuttaa historiaan ja jättää se oma kädenjälki ainejärjestöömme. Sillä nyt käynnistyy kauankaivattu haalarimerkkikisa, josta on jo käytävillä liikkunut huhuja ja labroissa kuiskailtu.

Eli tarkempaa lisätietoja
     - Kisa käynnistyy helmikuun 1 ja päättyy 26 helmikuuta
     - Kilpailuun osallistuvat työt saa palauttaa suljetussa kuoressa TYK ry:n postilaatikkoon aulassa ja päälle merkintä merkkikisa
     - Kilpailu kuoreen tulisi laittaa paperiversio suunnittelemastaan merkistä ja suunnittelijan nimi ja yhteystiedot mielellään joko paperin taakse tai erillisille paperille

Sitten muuta
-Tyk ry tulee arkistoimaan kilpailuun osallistuvat suunnitelmat ja pidättää oikeudet haalarimerkkeihin
- Ainejärjestön hallitus tulee tarkistaman kilpailuun osallistuneet työt ja karsimaan törkeät tai rasistiset/ loukkaavat pois (tietysti huumorin sietämillä rajoilla) ja karsittujen töiden tekijöihin tullaan ottamaan yhteyttä. Jos karsintaa ylipäätään tarvitsee tehdä.
-Jos mahdollista niin olisi toivottavaa että merkistä säilytetään koneella versio. Ei pakollinen, myös käsin tehdyt huolitaan.
- merkkiä prosessoidaan sitten suunnittelijan kanssa ennen merkin valmistamista.


Ja kaikille tiedoksi että maaliskuussa tullaan järjestämään netti äänestys, jossa tuotoksista jäsenet valitsevat parhaat.

Ja lisätietoa saa vaate ja merkki hörhöltä eli Helyltä
Sähköpostihan on htptam at utu.fi ja hiasta saa tulla kiskomaan