KINFO: Vapaaehtoisia siikaa arvioimaan
Juuso Tähkäpää
jvtahk at utu.fi
Ti Tammi 9 14:24:38 EET 2007
Tervetuloa siikaa arvioimaan!
Oletko kalaruuan ystävä? Kiinnostaako aistinvarainen arviointi?
Järjestän Biokemian ja elintarvikekemian laitoksella siian aistittavan
laadun arviointeja tammi-maaliskuussa ja etsin niihin vapaaehtoisia
arvioijia. Ennen arviointeja osallistujat koulutetaan arvioimaan siian
aistittavia ominaisuuksia. Arviointikertoja on yhteensä viisitoista.
Siikaa maistellaan ja haistellaan, joten kala-allergikot eivät
valitettavasti voi osallistua.
Jos kiinnostuit arvioinneista, ilmoittaudu sähköpostilla
(saara.lunden at utu.fi) tai puhelimitse (02-333 6844) viimeistään
tiistaina 16.1.2007. (Jos kaipaat lisätietoja, kysy.)
Saara Lundén
Biokemian ja elintarvikekemian laitos
Turun yliopisto
Vatselankatu 2
20014 Turku
e-mail: saara.lunden at utu.fi
puh. 02-333 6844