KINFO: Laitosvaali-infoa

Tuomo Liljenbäck ttlilj at utu.fi
Ke Nov 1 12:53:27 EET 2006


Terve.

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry päättää ehdokkaistaan kemian sekä biokemian ja elintarvikekemian laitosten laitosneuvostojen opiskelijajäseniksi yhdistyksen syyskokouksessa 8.11., kuten esityslistasta varmaan huomasittekin.

Kumpaankin laitosneuvostoon tarvitaan 3 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varat. Tarkoitus olisi karsia ehdokkaat yhdistyksen syyskokouksessa ja ilmoittaa vain valitut ehdokkaat Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) laitosvaalilautakunnalle, jolloin erillisiä vaaleja ei tarvitse järjestää.

Itse laitosvaalien osalta ehdokasasettelu päättyy maanantaina 13.11. Jos vaalit joudutaan järjestämään (ts. jos ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja), vaalipäivä on tiistai 28.11.

Jos olet kiinnostunut toimimaan laitosneuvostossa, otathan minuun välittömästi yhteyttä. Vastaan myös kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Kaikki halukkaat olisi hyvä olla tiedossa ennen TYK ry:n syyskokousta.

Terveisin
-Tuomo Liljenbäck, TYK ry:n kopovastaava/biokemia, TYYn laitosvaalilautakunnan varapuheenjohtaja


Hallinnon opiskelijaedustaja (hallopedi), esim. laitosneuvoston opiskelijajäsen, toimii luottamustehtävässä välittäen oman alansa opiskelijoiden mielipiteet (ei siis vain henkilökohtaisia mielipiteitä) henkilökunnalle ja ajaa opiskelijoiden etua laitosneuvoston kokouksissa. Hallopedi toimii läheisessä yhteistyössä oman ainejärjestönsä kanssa, jotta kontakti opiskelijoihin saadaan pidettyä mahdollisimman laaja-alaisena.