KINFO: Materiaalikemian ja kemiallisen analyysin opintolinjan LuK-harjoitustyöt

Emilia Harju ekharj at utu.fi
Ke Syys 20 12:07:09 EEST 2006


Mikäli materiaalikemian ja kemiallisen analyysin opintolinjan valinneet ja LuK-työtä tänä vuonna tekevät eivät ole huomanneet, niin labrakäytävän ilmoitustaululle on ilmestynyt seuraava tiedote. 

**
LuK-harjoitustyö voidaan aloittaa fysikaalisen kemian aineopintojen harjoitustöiden suorittamisen jälkeen eli aikaisintaan kolmannen vuoden toisen periodin alussa. LuK-harjoitustyö on tarkoitus tehdä toisen ja kolmannen periodin aikana. Harjoitustyön kesto on noin neljä täyttä työviikkoa ja työn päätyttyä siitä kirjoitetaan työselostus.

Kemian perusopinnot on oltava suoritettuina ennen LuK-harjoitustöiden aloittamista.

LuK-harjoitustyö tehdään pääsääntöisesti sillä opintolinjalla, jolla opiskelija aikoo suorittaa maisteritutkinnon.

Materiaalikemian ja kemiallisen analyysin opintolinjan LuK-töihin ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti harjoitustöiden vastuuhenkilöille (yliass. Ari Lehtonen ja Mikael Wasberg), joilta saa töiden aiheita ym. lisätietoja töistä. Ilmoittautuminen tapahtuu periodin 1 aikana, viimeistään 20. lokakuuta mennessä.

LuK-töihin liittyvä esittelytilaisuus pidetään opetuslaboratoriossa maanantaina 30. lokakuuta klo. 9.00-10.00. Kaikkien materiaalikemian ja kemiallisen analyysin opintolinjan LuK-töitä lukuvuonna 2006-2007 tekevien tulee osallistua esittelytapahtumaan.

**

Kirjoitusvirheistä ja terveisistä vastaa
Emilia, kemian koopotin.

(toivottavasti luitte tarkasti, siellä oli ihan vakavaa infoa)