KINFO: (bio)kemistin vappumuistio

Emilia Harju ekharj at utu.fi
Mon Apr 24 17:57:01 EEST 2006


Vappu tulee joka vuosi, siitä voit olla varma. Seuraavassa onkin eritelty perinteisiä kemistin vapunviettopaikkoja ja aikoja, jottei kukaan jäisi yksin nurkkaan istumaan vaan tietäisi, mistä ne punahaalariset suurimmalla todennäköisyydellä löytää.


Lauantai 29.4. vapunaatonaatto

Legendaarinen VappuStartti Kårenilla alkaen klo. 21.00. Kai olet jo ennakkolippusi hankkinut kemistien toimistolta vaivaisella viidellä (5) eurolla? Jos et, niin nyt on aika nykäistä kaveria hihasta ja ylipuhua hänet vapun ehdottomasti perinteikkäimpiin, koko tiedekunnan bileisiin. Menon takaa tänä vuonna red eye society, lämppärinään Stains of Rapture. Mikäli taas house -musiikki on mieltäsi lähellä, niin Club Royal ei taatusti jätä sinua kylmäksi. 

Näistä kekkereistä tehdään legendaarisia, ja kukapa tietää, kenties löydät vappuheilasi värikkään haalarimeren aallonharjoilta, eipä olisi ensimmäinen kerta kun VappuStartin jatkot kestäisivät aamuun asti. 


Sunnuntai 30.4. vapunaatto

Olet siis herännyt, hyvä. Mitäs sitten? 

Kello 14.00 lähtien sunnuntaina täyttyy Arcanumin takapiha jälleen koloistaan heränneistä kemisteistä, jotka haluavat murua rintansa alle. Tämä jo perinteeksi muodostunut OPMM (Oma pullo ja makkara mukaan) grillailu suo hetken aikaa jälleen rauhoittua ruuan ääreen, tai jos väsyttää, niin nurmikko on ennenkin todettu pehmeäksi nukkumisalustaksi. 

Grillailun ja ruuan lähestyessä loppuaan lähdetään enemmän tai vähemmän isolla porukalla kohti taidemuseonmäkeä, jossa vapunaaton juhlallisuudet alkavat kello 17.30, ja kemisti painaa ylioppilaslakkinsa päähän kello kuusi. Taidenmuseonmäeltä valutaan alamäkeen kohti Liljan patsasta, joka saa lakkinsa tänäkin vuonna. Väkeä on taatusti, joten älä hukkaa kaveriasi. Loppuillan voi kukin viettää tahoillaan ja jostain löytyy aina jatkot. 

TYY:n virallinen ohjelma:

Taidemuseonmäki
17.30-18.00
TYYn kuoro
Sohon Torwet
Puhe Ylioppilaille
(TYYn hallituksen pj Katja Sauvola)
Lakit päähän

Liljan patsas
Auransillan kupeessa
18.30-19.00
Sohon Torwet
Liljan pesu (Hammaslääketieteen opiskelijat)
Tervehdys (TYY, ÅAS, TuKY)
Liljan lakitus

Maanantai 1.5. vapunpäivä

TYYlikäs piknik Vartiovuorenmäellä saa jälleen opiskelijakansan nousemaan sänkyjensä (tai ojan) pohjalta. Toivottavasti ilma on tänä vuonna lämpimämpi kuin viime vuonna. Paikalla on ohjelmaa mm. musiikkia ja Puhe Keväälle. Tänäkin vuonna paras piknikpöytä (ja seurue) palkitaan. 

TYY:n virallinen ohjelma:

Vartiovuorenmäki
klo 10.30-16.30
10.30 Sohon Torwet
11.15 TYY:n kuoro
11.45 Tervehdys (Turun Suomalainen Yliopistoseura, pj Kristina Kunttu)
12.00 Daisy
12.45 Puhe Keväälle
(Turun kaupungin kulttuurilautakunta, vpj Nana Korpelainen)
13.00 Ratas
14.15 Järjestyshäiriö
15.30 Fillip

**'

Tekemistä vapuksi siis taatusti on, ja auringon paistaessa mikäs on mukavampaa kuin viettää vappua hyvässä(?) punapukuisessa seurassa.  


Vapputerveisin, Emilia :o)