KINFO: VOO ja Hybridin designkilpailu

Emilia Harju ekharj at utu.fi
Ti Apr 18 13:05:42 EEST 2006


1. VOO

Ensi syksynä ilmestyy jälleen tiedekunnan vaihtoehtoinen opinto-opas VOO, jonka päätoimittajana tänä vuonna toimii Timo Valta. Mikäli Teistä, armaat jäsenet, löytyy innokkaita toimittajia päivittämään VOO:n sivuja, niin Timo ottaa avun avosylin vastaan. Vanhat VOO:t löytyvät netistä osoitteesta http://www.hybridi.fi/voo.php joten sieltä innokkaimmat voivat käydä katsomassa, mitä osaa haluaisivat mahdollisesti uudistaa ja ilmoittautua sähköpostitse Timolle (tijava at utu.fi). Deadline on sopivasti vapun alla 28.4. jonka jälkeen päätoimittaja alkaa käyttää oikeuksiaan laajemmalti. 



2. Suunnittele Hybridille vaatedesign!

Täten ja tällä hetkellä on julistettu alkavaksi suuri suunnittelukilpailu, jossa juuri sinä voit voittaa! Suunnittele Hybridille
omalaatuinen ja iskevä vaatedesign jotta tiedekunnan tallaaja erottuisi tavallisten humanistien joukosta. Voittajalle on tarjolla mainetta ja kunniaa sekä lahjakortti. Tarkempia ennakkomääritelmiä ei designille aseteta, mutta Hybridi varaa oikeuden lisätä esim. logonsa paitaan, mikäli sellainen koetaan tarpeelliseksi. Nyt on siis sinun tehtäväsi suunnitella millainen vaate päällä voisit tallustella yliopistonmäkeä, vaatteina olemme ajatelleet mm. t-paitoja ja boksereita. Aikaa tähän kaikkeen on aina juhannukseen saakka, jolloin ehdotusten tulee olla Hybridillä. Toimitustapana suosimme joko lähettämistä hallituslistalle (hybridi at utu.fi) tai paperiversion toimittamista jollekin hallituksen jäsenelle. 


**

Tiedon teille välitti, piltti- ja hyppyrihörhötin Emilia